Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Mit csináljak? Allergia lehet?

Mit csináljak? Allergia lehet?

Figyelt kérdés
Minden kedden kötelezően uszodába kell járni, ez a tesi óra része. Ma is voltunk, mikor belementem a vízbe kb 10 percen belül elkezdtem viszketni. Az óra végén kijöttem és láttam, hogy az egész lábam és a kezem csalánkiütéses. Olyan érzés volt mindha valami marná a lábamat. Megpróbáltam lemosni, de nem lett jobb. Nem tartott sokáig kb 2 óra alatt eltüntek róla a pöttyök, de még éreztem, hogy viszket. Már máskor is volt ilyen velem, azután miután otthon fürödtem, de kijöttem a kádból és bekrémeztem magam testápolóval el is múlt. Szliban a testápoló sem segített. Szerintetek elmenjek bőrorvoshoz? Elküld majd allergológushoz? Ha kiderül, hogy nincs klórallergiám akkor szenvedhetek tovább a hülye uszodában? Nem bírom már. Nagyon rossz érzés. Légyszi adjatok tanácsokat mit csinálnátok a helyemben.
2013. nov. 12. 20:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Mindenképpen menj el bőrgyógyászhoz! Viszkethetsz a vízben lévő klórtól is,de akár a hirtelen hőmérséklet változástól is. Télen nem szokott viszketni az a részed,ami érintkezik a hideggel,hóval?
2013. nov. 12. 20:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem szokott viszketni. Csak a víznél tapasztalom ezt.
2013. nov. 12. 20:46
 3/5 automatakoktel ***** válasza:

Többet ne menj uszodába ha ennyire rossz. Közöld a dokinak hogy nemtudod mit, de valamit nem bírsz a vízben, nem tehetsz róla, és már folyamatban van ennek a keresése. Nem kell bemenned ha nem akarsz.

Aztán azt nemtudom ezzel hova kell fordulni, kezd a házidokinál esetleg ö biztos tudja.

2013. nov. 13. 13:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Ok! Menj el bőrgyógyászatra!
2013. nov. 13. 18:03
 5/5 anonim válasza:
Engem házi orvos küldött el allergia vizsgálatra és nekem is ilyen problémám van jelen pillanatban is járom az orvosokat és kaptam egy gyógyszert amitől semmilyen reakció nem jön ki.Jobb nem lesz csak rosszabb.Legalábbis nekem így van.
2013. nov. 14. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!