Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Létezik ilyen allergia?

Létezik ilyen allergia?

Figyelt kérdés
Úgy néz ki ételallergiám van. A tejre biztosan de a lisztre is gyanakszom. A nyakamon és a jobb kezemen lévő pörkös foltok tejtermék fogyasztás után elkezdenek vörösödni és istentelenül viszketni. Liszt fogyasztása után pedig a bal kezemen lévő ujjamon icipici foltban viszket illetve ég a szám. Létezik ilyen hogy különböző allergia más helyeken üt ki? Ja és fürödni is babáknak való gyógyszertári fürdőkrémet használok mert a sima tusfürdőktől is nagyon viszketek

2013. nov. 7. 19:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Még nem hallottam ilyenről)pedig 16 évig dolgoztam bőrgyógyászaton),de ha többször "kifigyelted" ezt,akkor akár elképzelhető is. Igazság szerint a bőrbetegségek jó részét még mindig nem ismerjük.
2013. nov. 7. 19:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Szerettem volna beutalót kérni allergiavizsgálatra a háziorvosomtól de azt mondta ő nem adhat:(
2013. nov. 7. 19:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem. Ha ételallergiára van gyanú,akkor gastroenterológus tud ilyen vizsgálatot kérni,viszont gastroenterológushoz a háziorvos utalhat.
2013. nov. 7. 19:53
 4/6 A kérdező kommentje:
Értem, hát utána járok. köszönöm szépen:)
2013. nov. 7. 19:57
 5/6 anonim válasza:
Nekem is a számon jön ki általában étel után és a kezemen is kijönnek a kiütések voltam allergia vizsgálaton és nálam kiderült h a rozsra vagyok allergiás. Csináltass egy tesztet rosszabb nem lesz tőle.
2013. nov. 14. 22:18
 6/6 anonim válasza:
Egy teljes test tisztító kúra után az allergia eltűnik, főleg ha hónapokig nem eszel olyat amire allergiás vagy, és közben csinálod a testtisztítást. Utána a szervezeted elfelejti mire volt allergiás. De ez természetgyógyászat!
2013. nov. 18. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!