Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Mi lehet az kiváltó ok?

Mi lehet az kiváltó ok?

Figyelt kérdés
Valószínű allergia.Nem biztosan tudom.3 napja kiütések jelentek meg a karomon.Pontosan úgy néz ki mint a szúnyogcsípés. csak nem az.Viszket és 10-es skálán 3-as erősségű a pirossága, tehát nem nagyon.Néhányon apró bolha nagyságú hólyag keletkezett a tetején.De nem hámlik a bőröm vagy ilyesmi.és viszket néha.Inkább azután veszek észre újakat, miután az ágyamon feküdtem.De nem poloska mert nincs kosz nálunk és egy darabot sem láttam soha itthon. sehol .Lehet hogy valami allergia.És inkább a karomon van.A lábamon is van, egy 4 db.De a karomon a balon, egy kupacban 11 van .... :( :( :( :( Nagyon aggódom légyszi segítsetek.
2013. szept. 8. 13:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Tudsz képet mutatni? Lehet hogy tudok segíteni mert ilyesmi már nekem is volt/szokott lenni.
2013. szept. 8. 14:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Pedig ez inkább csípés lesz. Allergia nem úgy jelentkezik,h itt-ott néhány és egy csomóban több,hanem vagy testszerte mindenhol,vagy egy-egy területen,ahol érintkeztél valami allergénnel. Amit leírsz úgy tűnik,h ahol "megmászott" és megcsípett valami ott van. Ez lehet bármi,bolha,pók,stb.
2013. szept. 8. 14:24
 3/3 A kérdező kommentje:
De hogyan tudok képet felrakni?
2013. szept. 8. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!