Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Gyógyszerallergia miatti...

Gyógyszerallergia miatti kiütésnek mikor kell legkésőbb elmúlnia?

Figyelt kérdés
2013. jún. 16. 10:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Sajnos elég sokáig tudnak tartani,kezelés mellett is. Kb. 1.-2 hét a levonulási ideje.
2013. jún. 16. 10:29
 2/6 A kérdező kommentje:
És ezt az időszakot a betegnek végig kórházban kell töltenie?:S
2013. jún. 16. 11:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Kórházban? Dehogy. Ha csak kiütésekről van szó nem is kell bemenni. Ha gége ödéma,esetleg anafilaxiás sokk is van,akkor addig,míg az akut életveszély megszűnik.
2013. jún. 16. 17:49
 4/6 A kérdező kommentje:
Tegnap mentünk be a sürgősségire, ahol adtak infúziót, de nem kezdtek halványodni a kiütések, ezért bent kellett maradni a kórházban. Azt mondták pár nap, de az azóta beadott szuri, illeve kenőcs se enyhítette őket. Illetve ahol eddig voltak azok halványodtak, de most olyan helyeken jön ki ahol eddig nem volt.
2013. jún. 16. 18:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Ó,te szegény! Be is fulladtál? Vagy dagadt a nyelved,torkod is? Azért tartanak bent,mert esély van erre.
2013. jún. 16. 19:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem, szerencsére nem történt semmi ilyesmi. Igen, mondták is, hogy azonnal szólni kell, ha nehezebben menne a légzés, vagy olyan érzet lenne, mintha csomók lennének a torokban. Csak ideges vagyok, mert nem tudtam orvossal beszélni, csak ápolók vannak mindenhol és nem tudom meddig jelentkezhetnek súlyosabb tünetek.:S Nem lenne túl kellemes két hétig úgy éjszakázni, hogy a fulladás miatt aggódik az ember.:S
2013. jún. 16. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!