Marad-e valami "nyoma" a makkon lévő kiütésnek?
Figyelt kérdés
2009-ben antibiotikum miatt kiütések jöttek ki a makkon, amire kaptam kenőcsöt (amit néhány alkalommal használtam) és kamilla teával "mostam" (egyszer) meg és elmúltak a kiütések. Ez előjöhet így 2,5-3 év után megint, vagy ha óvszer nélkül szexelek, a páromnak lehet miatta gondja?2011. márc. 2. 23:20
2/2 anonim válasza:
Nekem magától van foltosodás, pigmentfoltok és egyre terjednek, bőrgyógyász a makkon levő dolgokra nem is tudott írni nekem semmit... szóval vigyázni kell... főleg, hogy ne legyen körülmetélés, mert onnantól még durvábban ki van téve mindennek a makk és védtelen :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!