Kortikoszteroidos krémtől ti is többet gondoltok lányokra, nőkre?
Figyelt kérdés
Atópiás ekcémám van és ezek a szteroidos gyógyszerek, kenőcsök mellékhatásaként jobban hiányzik a női társaság. Nagyon szar érzés nem csak azért mert nincs barátnőm, hanem érzem hogy ez az undorító anyag befolyásolja a közérzetem és a gondolataimat. Azon gondolkodok ezt az egész kezelést be kéne fejezni.2013. jún. 6. 00:14
1/4 anonim válasza:
Szerintem Te alapból vagy ilyen. A szteroidos krémeknek nincs ilyen mellékhatása.
2/4 A kérdező kommentje:
Én is ilyen naív voltam a kenőccsel, hogy nem lesz oylan mint a medrol, mert azzal is ez volt a baj. Ne mondja senki hogy normális érzés, hogy pont amikor elkezdem ezeket használni hirtelen nem a megszokott, hanem erősebb késztetésem van a csajozásra. Tudom hogy ezekből kihagyják a nemi hormonokat, de valami akkor sem stimmel.
2013. jún. 6. 08:14
3/4 anonim válasza:
A medrol is kortikoszteroidot tartalmaz. Nem hinném, hogy köze lenne a gondolataidhoz, valszeg csak nagyon kamaszodsz :)
4/4 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem egy bőrgyógyászt. Lehetséges a dolog ha kiterjedtebb a kezelt felület.
2013. jún. 8. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!