Volt már olyan, akinek teljesen megszűnt az addigi allergiája?
Orvostól hallottam, hogy az allergia meg is szűnhet akár, és erősebb is lehet, esetleg asztmává alakulhat.
Kíváncsi vagyok, hogy van-e olyan, akinek javult esetleg teljesen megszűnt.
Nekem súlyos allergiám van és reménykedek benne,hogy megszűnik,vagy legalább gyengévé alakul át.
Köszi a válaszokat
szia!
A húgom 4 éves korától allergia jellegű asztmás. Allergiás volt a nyúlszőrre, macskára, kutyára, virágporra, tejtermékre, melegre, szaliciltartalmú gyógyszerekre (pl algopyrin).
Ebből a tejtermék allergiáját nőtte el, de azt teljesen. A többi sajna megmaradt.
Az egyik baratunk valami pollenre/fure volt allergias. Videken el es mikor nyaron nyiltak a gazok, nem tudott a foldek kozelebe menni.
Egyszercsak felcsapott allattartonak. Kecskekkel kezdett foglalkozni es itta a kecsketejet. Utana olyan szinten megszunt az allergiaja, hogy ha kellett be is tudott setalni a derekig ero gazba, akkor sem tusszentett s nem folyt az orra.
Allergia: autoimmun probléma.
Nagyon sokaknál segít az étrendi változtatás. Például a paleo, hiszen az tej és gluténmentes, eleve segíti a szervezet jobb működését, védekezését (megszünteti az ÁBSZ-t, óriási dolog az allergiák szempontjából).
Igen! Gyógyszerész vagyok és majd 20 éven át voltam allergiás minden augusztusban. Az első években minden gyógyszert kipróbáltam de mivel igazán egyik sem jött be abbahagytam. Utána jott a homeopátia ez rengeteget segített főleg abban az évben mikor szezon előtt kezdtem szedni. Ezek után vettem egy Black amwandot hát ez maga volt a csoda voltak ugyan tüneteim de ez 5 órára felfüggesztette őket utána ismét kezelés na de mit számít az az 5 perc! Egész nap sminkben voltam hihetetlen érzés volt ! Na nem az hogy festék van rajtam hanem az a csoda hogy vége...utána szinte minden nap használtam. A tavalyi évben februártól ittam a Mona Vie-t és az Amgenexet. Sok pénzem bánta de nem érdekel alig volt valami tunetem en meggyógyultam! Sajna az egészségéért fizetni kell es a tabletta magasan a legolcsóbb na de minek ha nem használt nekem? Azóta fennen hirdetem ezeket! Jelenleg Aseát iszom erre a tavalyi tapasztalatok alapján mindenki esküszik. Én egy allergológustól kaptam azt mondta aki májusban napi fél decivel elkezdte inni tehát nem dózisban annak nem volt augusztusban tünete! Mivel nekem már alig van biztos vagyok benne itt a vége! Úgy legyen!!!!!
Segítek ha bármiben tudok, sok sikert van megoldás!
Köszönöm a válaszokat!
Ki fogom próbálni ezt az italt( MonaVie Activ) hátha nekem is működne..
Szia! Mire vagy allergiás, mert az se mindegy, hogy mikor mit használsz rá? Van amit szezonban nem szabad, mert még jobban belobbantja. Nekem is sok ismerősöm van akiknek gyógynövényekkel sikerült tünetmentessé válniuk, már csak papíron allergiások. Sok jó tapasztalat van velük és megvan az orvosi háttér is.Érdemes mielőbb lépned, mert valóban az allergia akár súlyosbodhat és asztmává is alakulhat.Ráadásul a gyermekek is örökölhetik.
Amennyiben érdekel egy másik lehetőség is, válaszolj priviben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!