KenisMC kérdése:
Ez valamilyen allergiás kiütés ? Valakinek van ötlete, hogy mik lehetnek ezek ? (Csatoltam képeket)
Figyelt kérdés
Kb egy hete jelentek meg az ujjaimon a képeken láthatós kiütések vagy hólyagok… nem tudom. Egyaránt a kézfejemen és a másik oldalon is vannak illetve 1-2 lábujjamon is. Allergiára gondoltam mert már kisebbek mint voltak és nem hasonlítanak szemölcsre. Amik az ujjbegyeimen vannak mielőtt kijöttek csak egy kis pötty volt ott amihez ha hozzáértem vagy megfogtam valamit beleszúrt. Vagyis szúró érzés volt.
Valakinek van ötlete ?
febr. 28. 10:01
1/8 Ypszilon1980 

válasza:

Ez hasonló, mint az enterovírusos fertőzés, az okozhat ilyen pöttyöket, de nem vagyok bőrgyógyász.
2/8 anonim 

válasza:

Jobb lesz azután, hogy elvakarod? (Már ha elvakarod.)
3/8 A kérdező kommentje:
Nem vakarom, nem is viszket, talán az első nap amikor kijöttek akkor volt egy kis égő érzés de ennyi, inkább szúr ha hozzáérek.
Egyébként megyek bőrgyógy Ászhoz de március 27re volt időpont… addigra meg kb el is múlik
febr. 28. 10:23
4/8 A kérdező kommentje:
Diszhidrotikus ekcéma esetleg ? 😀
febr. 28. 13:26
5/8 anonim 

válasza:

Érdekes, hogy csak az ujjaidon (kéz- és lábujjakon) van. Egy bőrgyógyász fogja tudni megmondani igazából.
6/8 A kérdező kommentje:
Igen tudom, de addig még van egy hónap mire oda eljutok
febr. 28. 14:14
7/8 Ypszilon1980 

válasza:

Ha vírus, akkor elmúlik 10 nap alatt. Esetleg menj be gyógyszertárba, hátha ott tudnak segíteni vagy a háziorvos, hogy adjanak valami krémet esetleg.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nagyon lassan múlnak el ezek a pöttyök és màr kevesebb de jött azóta is 1-2 új
márc. 13. 12:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!