Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Kiütéses és viszket mindkét...

Kiütéses és viszket mindkét tenyerem. Ez biztos allergia?

Figyelt kérdés
Napok òta, pénteken voltam sürgősségin vele kaptam injekciòt és felìrtàk a Lendin 20 mg gyògyszert. 2 napja szedem is kb de még mindig szúr,éget és viszket. Màr hatnia kéne a gyògyszernek??

aug. 4. 11:35
 1/1 anonim ***** válasza:
Az allergiás kiütés nem múlik el két nap alatt. Feltételezem azóta már javult a helyzet. Ha nem, akkor továbbra is érintkezel azzal a dologgal, ami a kiütést okozza. Valószínűleg neked kell kitalálnod, hogy mit fogsz meg napról-napra, vagy milyen kozmetikumot, tisztítószert, stb. használsz. Én például kátrány allergiával küzdök (meg még mással is), de nekem is napokba telt, mire rájöttem, hogy a kerékpárom fekete gumifogantyúja kátránnyal lehet festve. Elevenig repedt szét a bőr a tenyeremen. Lecseréltem a fogantyút sárgára, és egy hónap alatt begyógyult a kezem.
aug. 13. 10:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!