Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Kiütések jöttek ki a testemen...

Kiütések jöttek ki a testemen több helyen,kinek mi vált be erre?

Figyelt kérdés
A háton,két karomon és a hasi tájékon voltak piros pöttyök,amik csalánszerű viszkető érzetet váltottak ki.A háziorvos felirt Bilergin-t,azt mondta,ha nem szünik meg 2 hét múlva,akkor már nem tud mit tenni.Letelt a 2 hét,a gyógyszert beszedtem,de nem múlt el teljesen.A két karom csúklótól- vállig viszket még.Nem tudom,hogy pl. étel,hideg,stressz-re jön ki.Perilla krém és Sanatopic krémmel is kenem,de nemigazán segít.Kb decembertől vettem észre,előtte semmi nem volt,mindenféléket ettem/ittam.Calcium sandoz vagy mi az ami esetleg jó vagy hatásos lenne rá még?Köszönöm előre is a válaszokat!

#allergia #vakarózás #viszketés #Piros pöttyök a testen #Bilergin #Karom viszket
ma 08:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Allergia kivizsgálás?
ma 08:45
 2/6 anonim ***** válasza:
67%
Nezz korul az agyban. Nem lehet, hogy agyi poloska?
ma 08:56
 3/6 A kérdező kommentje:
Allergia vizsgálatra még azért nem mentem,mert még nem volna soha ilyen jellegű eset,pedig eszek mindenfélét.Mosószer is allergia mentes.Arra gondoltam először,hogy valami fűszer az ünnepek alatt,valami ételből.Az ágyi poloska azt kizárnám,mivel részben a matrac újszerű,ágyneműk gyakran mosva,és hosszú pizsi nadrág és felsőben alszom.A calcium szandozt mondják,de valaki azt,hogy jó vakaki meg azt,hogy az csak csontok,fogak stb re jó.Érdekes,mert a karomnál,jobb-bal csuklótól vállig van ez a viszkető érzet.
ma 09:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem ertem miert zarod ki, egyik se kizaro ok :D

Tokmindegy milyen az agy es tokmindegy miben alszol, azok a rohadekok csipnek.

ma 10:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem kizáró tényező a poloskánál hogy hosszú nadrágban és felsőben alszol. Ha allergia lenne akkor használnának a gyógyszerek vagy a kenőcsök de mivel semmi nem használ esélyes hogy ágyi polodkád van. Az sem kizárandó hogy gyakran mosod az ágyneműt a matracban bújik meg úgy is. Kálciumot pedig felejtsd el egyáltalán nem való allergiára. Vegyél szépen insecticide 2000 rovarölő szert és fújd be az ágyadat. Nem ártalmas rád sem meg állatra sem de ha van benne valami azt kinyírja. A környezetedet is befújhatod nyugodtan.
ma 10:30
 6/6 A kérdező kommentje:
4,5 igen, a igazatok lehet a poloskával kapcsolatosan,azt amit az 5-ös írt szert kifogom próbálni.Nemtudom merre lehet beszerezni bolt vagy neten,esetleg.Te hol szerezted be megírod?
ma 11:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!