Szteroidot szedek es ezek a mellekhatasok tortennek velem. Normalis ez?
Figyelt kérdés
augusztusban sajnos lett egy nagyon csunya borbetegsegem ami miatt Medrolt kellett szednem (napi 16mg) aztan a bor tuneteim a szteroid miatt valamennyire javultak ezert napi 4mgt kellett szednem (mai napig 4mgt szedek de mar csak 2 naponta). Olsan mellekhatasokat veltem felfedezni magamon hogy brutalisan sok pattanasom lett az arcomon, hizas, illet e ami a legjobban zavar hogy sokkal dusabb szorzetem lett a hasamon es az arcomon is van pl: bajusz, nyak, all szorzetem is lett. Lelkileg ez iszonyatosan megterhelo hogy olyan helyeken van szorzetem ahol sose volt, viszont a borom miatt szednem kell tovabbra is a Medrolt. Normalisak ezek a mellekhatasok? A szorosodes el fog mulni? 17/Ljan. 2. 20:35
1/3 anonim válasza:
Sajnos normális. A hízás az inkább vizesedes. Kéne mellé szedni káliumot és vízhajtót. Az valamennyit segít.
2/3 anonim válasza:
Nem hízol hanem ödémásodsz.
Normális :(
3/3 anonim válasza:
Ja, és nem, nem múlik el a mellékhatás, amíg szeded, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!