Hogyan lehet megkülönböztetni allergia kiütést és agyi poloska csipest ?
Dehogynem csíp! Azonnal keres fel egy poloskaírtót!
Én albiba költöztem be, egy éjszaka alatt ezer csípésem lett, rengeteg! Nem tudom mi van mikor, mindig újak lettek, aztán míg magát a bogarat meg nem láttam!
Házi hülyeséggel ne próbálkozz! Hívd most azonnal szakembert!
Meg ez mennyi idő mig csipes kijön?
Ma éjjel nem aludt ugye ott és így is lett rengeteg neki reggelre ott ahol tegnap előtt is. De sokszor reggel meg nincs csak este.
Egyből csíp. Nálunk se volt semmi még amikor az írtó kijött akkor sem. Állítólag valamelyik szomszéd lakásból jöttek át a csöveken. Este jönnek elő csak ezek a dögök.
Akkor az egy nyomi írtó volt. Látatlanban ő nem is tudhatja ezeket amiket mondott hogy nincs jele. Te meg nem biztos hogy tudod mit kell keresni.
4,5 írtásra tűntek el a dögök és mikor másik ágy lett hozva
Az ágyi poloska csípés viszket, majd enyhül, másnap újra viszket, majd újra.
Ha nyugalmat akarsz, keress nagyobb irtó céget. Ők állapotfelmérést is csinálnak és a szakember tökéletesen tudja hol-mit kell keresni.
Amit leírtál a kisfiadról távol áll a poloskától. Hiszen magad is észrevetted, hogy bizonyos ételekre kiütéssel reagál.
Voltatok már étel allergia vizsgálaton?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!