Cukorbetegkènt heg eltüntetése? többi lent
Nincsenek kóbor macskák a környéken? Én a macskabolhára reagáltam így gyerekként, mert nagyiméknál RENGETEG volt a random falusi macska, akikkel senki nem törődött a kiszórt maradékon kívül. Nyilván oltatlanok, betegek, bolhásak voltak, engem meg cseppet sem érdekelt, napestig nyunyurgattam őket.
A láb körül hízelgő macskáknak hála tele voltam bolhacsípésekkel, a teljes lábszáram, mert IMÁDTAK csípni (tényleg, engem csíptek sz@rrá egyedül), és allergiás lettem a nyálra méreganyagra ki tudja mire... ugyanígy nézett ki a lábam, amit te is írsz.
Hatalmas (hüvelykujj körömnyi, nem viccelek) viszkető vízhólyagok, minden. Egyes. Csípésből. Kb azonnal. Hetekbe telt, mire elmúlt egy-egy, de közben ugye mindig voltak újak.
Évek alatt tűntek el a csúnyább heges foltok csak.
Ha valamilyen gyomra vagy allergiás, azt ki lehet mutatni allergiavizsgálaton, és úgy már könnyebb lesz kikerülni.
Vagy lehet, hogy tudnak rá felírni gyógyszert, hogy ne reagálja így túl a szervezeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!