Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » "Állandóan szedett gyógyszerek...

"Állandóan szedett gyógyszerek". Cukorbetegként mit írjak ide?

Figyelt kérdés
Tudjátok, szoktak lenni ilyen kitöltendő kérdőívek ha pl fogorvoshoz mentek vagy uj munkahelyen, amiben ilyen kérdesek vannak hogy "terhes vagy-e", "allergiád van-e", voltál-e rosszul az elmúlt 14 napban" stb... és szokott lenni olyan kérdés hogy "állandóan szedett gyógyszerek". Én 1-es tipusú cukorbeteg vagyok, gyógyszert nem szedek, de inzulint használok napi 4-szer. Ebben az esetben ide mit kellene beírni? Mert én azt szoktam hogy "inzulin" vagy "inzulin cukorbetegségre". Ez így jó szerintetek?

2021. szept. 15. 00:48
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy jó, amit beadsz inzulint, az gyógyszernek számít.
2021. szept. 15. 01:09
 2/2 Ypszilon1980 ***** válasza:
Attól függ mire vonatkozik a teszt. Pl. Covid kockázat elemző lapon ennek jelentősége nincsen, oda inkább akkor kell írni valamit, ha mondjuk voltál beteg vagy jelenleg is az vagy és erre szedsz valamit, esetleg rendszeresen szeded. Új munkahelyen más, oda mindent le kell írni,esetleg ha üzemorvos kér ilyet.
2021. szept. 15. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!