Allergia vagy pikkelysomor?
Figyelt kérdés
Segitsetek kerlek, ha valakinek volt hasonloban tapasztalata!
Elkezdtem egy kozmetikai rutint, minosegi termekekkel, egy ideig semmi problema nem volt, de kb. Masfel honappal kesobb a szemhejam elkezdett hamlani, piros, ki van szaradva. Nem tudom, hogy lehetseges -e ez, hogy egy ideig nincs bajom tole, majd kesobb igen. Emellett a szemhejam viszket is. Most latom, hogy a szemem alatt, a taskaimnal is elkezdett feldagadni, ugy mint a szemhejamon. Most semmikepp nem hasznalom ezeket a termekeket, de ma, pl. hasznaltam oket. Es most ejszakara jottek elo a foltok. Remelem komolyan hogy csak emiatt van, nem pikkelysomor. Valakinek volt hasonlo? Voltatok orvosnal? Mindenkepp elmegyek ha reggelre durvabb lesz.Koszonom.
2022. máj. 12. 00:30
1/3 A kérdező kommentje:
Kicsit osszeszedetlen a kerdes, panikba vagyok. Attol varnam a valaszt, aki kuzd pikkelysomorrel, vannak -e az arcan, hasonlit -e az altalam leirtakra, stb. Minden erdekel. Ugyanez az allergiarol is.
2022. máj. 12. 00:32
2/3 anonim válasza:
Így látatlanban nehéz mit mondani, de a pikkelysömör nem csak éjszakára jön ki, hanem állandó, és általában nem jellemző a dagadás, valamint kozmetikai szertől nem kéne lennie. Ha nem múlik el holnap, javasolt felkeresni egy bőrgyógyászt.
3/3 anonim válasza:
Ez allergia, vagy csak szimplán nem bírja a bőröd ezeket a szereket. Pikkelysömör nem tűnik el attól, hogy nem alkalmazod a terméket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!