Pikkelysomor, vagy esetleg mas borbetegseg?
Sziasztok. A karomon es a testem 1-2 pontyan kijottek ilyen piros foltocskak. En pikkelysomorre gondoltam (egyebkent sosem volt azelott ilyen betegsegem), de nem vagyok benne biztos. Neztem neten is, de a leirtak alapjan sem tudnam 100%-osan azt mondani, hogy pikkelysomor. Probaltam a hazi orvosnal idopontot kerni, de leghamarabb csak ket het mulva kapok (kulfoldon elek - itt igy megy, sajnos). Nagyon megkoszonnem, ha tudna valaki infoval szolgalni, hogy mi lehet ez. Mellekelek ket kepet. Elnezest az ekezet-nelkuliseg miatt.
Sajnos kideríteni csak úgy tudod, ha szépen egyesével elhagyod a dolgokat, és kísérletezel, hogy jobb vagy rosszabb. A gyógyszer mellékhatásait mindenképpen olvasd át.
Leggyakoribb hajlatokban a foltosodás, de nekem pl. a felkarom külső fele is szokott ilyen lenni, szóval azért előfordul máshol. Változó egyébként, hogy milyen hamar jön ki, lehet a parfümtől még attól, hogy nem azonnal jelent meg.
Első körben hanyagold pár napra az illatszereket, az időpontot azért kérd meg, ha nem javul, akkor szólj a dokinak, hogy a gyógyszer a ludas - főleg, ha a mellékhatások között ír csalánkiütéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!