Mik lehetnek ezek a kiütések?
A kislányom bal kezén (csukló) és combján másfél hete pici apró kiütések jöttek ki. Viszket neki, de nem hámlik, nem száraz, nem holyagos. Olyan mint a melegkiütés vagy csalánkiütés. Nagyon ritkán köhög egyet egyet vagy tüsszent, de ez körülbelül egy nap 2x, nem lázas.
Csak a bal csuklóján és a bal combján jöttek ki. Nem ettünk semmi újat, nem használok új mosóport sem, karkötő sem volt a kezén. Az orvos nem is írt rá semmit, azt mondta ártalmatlan kiütések. De engem nagyon zavar hogy nem múlik. Egyszer pirosabb aztán halványodik. Már az is furcsa volt tegnap hogy a kislányom elaludt délután pedig nem szokott aludni napközben. Sajnos az összes legrosszabb dolgot megtaláltam neten amit csak lehet.... holnap megyünk vissza az orvoshoz, de nem tudok megnyugodni ezért tettem fel itt is a kérdést... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!