Mitől lehetnék boldog és életvidám?
Az, hogy téged mi tenne boldoggá az csak te tudod. Én hiába mondanám, hogy fogj hozzá könyveket olvasni, menj túrázni, úszni, futni, ha ezektől te nem leszel boldog.
A saját boldogságodat neked kell megtalálni. A belső békédtől is rengeteg minden függ.
Például, hogy pozitívan próbálod szemlélni a dolgokat, és még a rosszba is megpróbálsz valami jót belelátni.
Sajnos személyesen az a tapasztalatom, hogy ez általában lelki alkat kérdése, van, akinek mindene megvan, mégis mindig siránkozik, van aki meg élkülöz dolgokat és mégis vidám és jól érzi magát a bőrében.
•Én mindenképpen valami mozgást mondanék , legyen az konditerem ,futás, akár sétálás .
Én edzőterembe járok és , ha van alkalmam a természetben sétálok egyedül ( ha inkább társas személy vagy hívj el valakit) .
•Még talán a napló írást mondanám , itt leírhatod az érzéseidet és ,hogy milyen érdekes dolog történt veled napjaid során. Jobban meg tudod érteni önmagad , hogy mi tesz boldogtalanná .
•Próbálj meg kicsit lekapcsolódni valamiről amivel sok időt töltesz ( internet , social média ) vagy jelölj ki egy napot amikor nem csinálsz vagy eszel/iszol egy adott dolgot. Pl szerdánként lemondasz a koffeines italokról / nem nézel tévét. Így a másnapban máris van mit várnod.
•Olvass , hallgass hangos könyvet / podcastet valamiről ami szórakoztat vagy érdekel .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!