Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Egyre több lesz az allergiás...

Egyre több lesz az allergiás ember, romlik az emberiség genetikai állománya?

Figyelt kérdés
Régen az ételallergiás emberek jó része meghalt mielőtt szülőképes korba ért volna, igy a hibás génjeiket nem tudták továbbörökíteni. Most a jobb egészségügy, a kibővült tudás és a jobb élelmezési lehetőségek miatt ők is gyermekeket szülnek, génjeik továbbadódnak igy egyre több ember lesz allergiás valamilyen ételre. Így fokozatosan leromlik az emberi génállomány?

2021. nov. 10. 07:14
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
#10 A túlnépesedésről nem is beszélve. Minden államnak amelyik rendszeresen külföldi élelmiszersegélyt kap garantálni kellene hogy két gyermek után sterilizálja mindegyik állampolgárát. És akkor még én is empatikus es gyenge voltam...
2021. nov. 10. 10:47
 12/14 anonim ***** válasza:
#11 teljesen egyetértek, sőt két gyereket se kéne vállalniuk, mert annyit se tudnak ellátni…
2021. nov. 10. 11:22
 13/14 anonim ***** válasza:
Leginkább a sok vegyszer, amit megeszel, megiszol, belélegzel, magadra kensz, felel az allergiákért.
2021. nov. 10. 22:32
 14/14 mindentudó99 ***** válasza:
0%
Azért van sok ételintoleranci vagy allergia mert szemetet etenek velünk. Vagyis velem már nem mert semmit nem eszem amiben bármi mesterséges van mert mindenre érzékeny vagyok. Ès ez felnőtt korban alakult ki. Minden tele szinezékkel ízfokozóval tartósítóval és reggelig lehetne sorolni ezek mind mérgek a szervezetnek. A tej se egészséges teljesen a hiedelemmel ellentétben. Felnőtt ember képtelen megemészteni csak csecsemő korban. Ha ezeket kiszűröd már egészségesebben élhetsz.
2021. nov. 22. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!