A koronavírus mutánsokat is laboratóriumban állítják elő, és szándékosan szabadítják ránk?
Kicsi az esély arra hogy az alapvírust laborban fejlesztették ki, de teljesen kizárni sem lehet.
Akárhogy is van, a mutánsok már maguktól is képesek kialakulni, úgy hogy a válasz nem/nem valószínű.
- az alapvírus több ezer éves
- a koronavírus törzs több mint 50 tagból áll, egyik a covid 19
- állítólag a covid 19-ről bebizonyitották, hogy laborban mosósított példány, úgyan úgy mint a HIV vírus is aminek bizonyitásáért a kutató nobel díjat kapott
- az 50-es évek óta kutatják őket, azt hogy miért nem tudom, a nagy gyógyszergyártók többnyire nem foglalkoztak vele, mert nem volt üzlet, EDDIG
- a mutáció természetes, és a vírus reagálása a környezeti hatásokra, így a vakcinákra is, túl akarja élni a dolgot és fejlődik, ennyi, minél több az oltott annál több a mutáció, sokak szerint a brexit változat az ottani korai oltások hatására jött létre
- amennyi nálunk az oltott szerintem lesz hungarian version is belőle
Szerintem nem laboratóriumi. Csak a médiának kell időnként bedobni valamit a nagyobb nézettségért, olvasottságért.
A mutánsok miatt meg várhatóan az lesz, mint az influenzánál. Évenkénti oltás, frissítve az éppen terjedő törzsekkel. De az is lehet, hogy pár év után elhal a vírus, mert az oltások miatt nem talál olyant, akit fertőzzön. (Persze csak ha a sok lökött oltásellenes nem követi azok írásait, akiknek érdeke fűződik a vírus továbbéléséhez.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!