Pollenallergiára ki milyen gyógyszert használ?
Nem tudom ez esetben a tyúk volt előbb, vagy a tojás, vagyis a kevesebb gyógyszer, több türelem miatt enyhültek az utóbbi években az allergiás problémáim, vagy amúgy is. Minden esetre pl. elhatároztam, hogy orrcsepphez csak végső esetben nyúlok, és jó ideje semmit se szedek. Kicsit érdemes lehet ilyennel is próbálkozni. (Ne érts félre; nem gyógyszerellenességre buzdítalak.) Annak idején amúgy Telfast-ot szedtem. (Ugyanaz, mint az Allegra, csak kétharmad áron.)
Nem csodaszerek, de kicsit segíthetnek, az aloés cuccok (viszketésre spray, egyébként valamelyik iható kiszerelésben), ill. a tengervizes orrspray-k. Ezenkívül a szezonban jobb a sűrűbb hajmosás; ruha, ágynemű mosás. Napközben párszor mosd meg az arcod. Annyival is kevesebb pollen ér.
Ami a gyógyszereket illeti: sokat felsoroltál. Mennyi ideig szedtél egyet? A legtöbbnél a szezon alatti rendszeres szedés javasolt. 1-2 hét is lehet, mire rendesen felépül a hatásuk.
Remélem megtalálód, ami segít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!