Pollenallergiára milyen gyógyszer vált be?
Figyelt kérdés
Másnak is előjött a napokban?2018. ápr. 22. 22:28
1/5 anonim válasza:
Komolyabb allergián csak a vényköteles szerek segítenek, orvoshoz kell fordulni. Írass telfast, például, de ha már kijöttek a tünetek, alig segít valamennyit, a tünetek jelentkezése előtt kell szedni. Orrspray pl. rinocor aqua, de óvatosan, mert szteroidot is tartalmaz.
2/5 anonim válasza:
Nekem sajnos semmilyen. És igen már fújom az orrom egy hete kb.
3/5 A kérdező kommentje:
Háziorvos is fel tudja írni?
2018. ápr. 23. 11:23
4/5 anonim válasza:
Első voltam. Ha olyan a háziorvosod, hogy kérésre felírja, akkor igen, de a szabály az, hogy háziorvos csak akkor írhatja fel, ha allergiavizsgálaton már diagnosztizálták az allergiádat és van róla papírod. Azért egy próbát megér. Vagy kérhetsz egy beutalót, allergiavizsgálatra.
5/5 anonim válasza:
Nekem az azomyr tabletta. Vényköteles.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!