Mit szedjek az allergiámra, hogy elmúljon?
Egész évben allergiás vagyok, be van dugulva az orrom és viszket a szemem. Voltam fülorrgégészeten (röntgen+CT), nem találtak semmit, nincs arcüreggyulladásom. Ezekre vagyok allergiás:
4 kereszt: házipor, fűkeverék, parlagfű, kutyaszőr, macskaszőr, üröm, lándzsás útifű, rozs, mogyoró, búza, gomba
3 kereszt: -
2 kereszt: -
1 kereszt: -
Ezeket próbáltam eddig (eredménytelenül):
Revicet, Suprastin, Claritine, Xyzal, Zyrtec, Telfast, Lendin, Aerius, Mometason, Avamys, Flutirin, Diprohos.
Nektek mi vált be? (Olyan, ami nincs a felsoroltak között, lehetőleg ne ilyen 5 milligrammosakat, mert azok úgysem hatnak ha ezek sem hatottak)
A Diprophos injekció sem múlasztotta el a tüneteidet vagy egy idő után kiújultak? A Diprophos injekciónál jelenleg nem létezik erősebb kezelés,de az is csak időszakos. Van olyan akinek egy évben elég 1x vagy 2x beadni és tünetmentesen tud élni. Az allergia nem gyógyul meg soha. Tünetmentesíteni lehet a beteget,legfőképpen úgy,hogy elkerüli azokat az okokat,amik kiváltják az allergiát. A többi elkerülése még megolda
ható visonylag könnyebben,de ha a háziporra is érzékeny vagy,akkor az nehéz.
#1 - A Diprophos sem mulasztotta el. Azt mondta az orvos, hogy ha egy nem elég, akkor meg lehet ismételni.
#2 - Ez most komoly?
Én a teaízesítő tablettából szoktam a körmömmel keveset az orrom előtt kaparni. Aztán néhány erőteljes tüsszentés, és a takonykórnak nyoma sem marad. (aszkorbinsav = "C"vitamin = teaízesítő tabletta.
De szoktam forraltbor gőzével is inhallálni. Járványok idején, a szoba levegőjét is, ahol alszom, ki szoktam ferőtleníteni a forraltbor gőzével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!