Gluténérzékenység okozhat foltos hajhullást és kiütéseket?
Nálam be nem tartott diéta következtében kb a fél hajkoronámat elvesztettem.... nem javaslom senkinek aki coeliakiás, hogy ne tartsa be a diétát.
10+ év betartása után egyszerűen felhagytam vele, 2 évig nem tartottam egyáltalán. Úgy estem vissza a hajhulláson kívül, hogy teljes testen gennyes nehezen gyógyuló (hónapokig) sebek voltak, rengeteget fogytam, súlyos gyomor panaszok jelentkeztek amik mindennapossá váltak és megmaradtak miután elkezdtem ismét tartani a diétát
Új diagnózis a gluténérzékenység mellé a be nem tartás miatt:
Atópiás dermatitisz, laktózintolerancia, pollen-porallergia, tejfehérje érzékenység, tojásfehérje érzékenység, keresztallergia és egy általános étel allergia (narancs, köles, csirke hús, disznó hús, bárány hús, fahéj, stb...)
Gyakorlatilag tejtermékmentesen, vegán és gluténmentesen kell étkezzek ....
Azért írtam le mindezt, hogy a diagnosztizált gluténérzékenység elkomolytalankodása súlyos következményekkel jár a hajhulláson kívül is....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!