Szerintetek covidos lehetek? Sürgős
Figyelt kérdés
Ma reggel arra ébredtem hogy bevan az orrom dugulva.a szagokat érzem de az ízt nem. Ma ittam fantát és csak azt érzetem hogy édes a narancs ízét nem. Lázam nincs a torkom se fáj meg. Ahasam se. Meg egyszer egyszer prüszkölök. Vagy allergiás vagyok. Atollura mert tollu párnám van.2021. jan. 18. 14:22
1/8 anonim válasza:
TOLLU??
Amúgy az orvosodat hívd fel inkább...
2/8 anonim válasza:
Covidos bárki lehet, de ezek a tünetek inkább náthára utalnak. A covidos jellemzően annyira nem érez ízt (ha van ilyen tünete), hogy mindegy mit eszik: a chilis bab ugyanolyan neki, mint egy tál krémes sütemény.
3/8 anonim válasza:
Lehet covid, én voltam covidos és nekem nem ment el teljesen az ízlelésem, az alapízeket akkor is éreztem. Szerintem hívd fel a háziorvosodat.
5/8 anonim válasza:
Ugyan eppen lehet, de erzel izt, ez mas. Megfazasnal maskepp erezzuk az izeket, viszont meg mindig erezzuk.
6/8 A kérdező kommentje:
Érzek más ízeket is már kezdek kicsit helyrejönni
2021. jan. 18. 15:24
7/8 anonim válasza:
Akkor ez villám covid volt. Várj... az ebola is ilyen
8/8 anonim válasza:
Lehetsz covidos. Nekem se ment el teljesen az ízérzékelésem.
Csináltass egy fizetős tesztet, ha nem tudod elkülöníteni magadat.
Engem is egy "biztos csak megfáztam" ember fertőzött meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!