Lehet glutènèrzèkenysèg ha az alàbbiak a tüneteim?
Nagyon sokszor előfordul mostanàban , hogy fàj a hasam,de főleg èjjel sokat szenvedek.
Hasmenèsen nincsen,leginkàbb a szèkrekedés jellemző,fàradèkony vagyok, sokat fàj a fejem.
Vèrszegèny,vashiànyos vagyok,ez gyerekkortól visszatèrő próblèma nàlam.
Nagyon köszönöm a segítséget!
Igen, szedek a vasra vitamint, szerintem ez biztosan közrejátszik, hogy székrekedésem van.
Azért gyanakszom a gluténra, mert mostanában bármit eszek, jelentkezik a hasfájás.
Lehet kapni a gyógyszertárba gluténra gyorstesztet, abban gondolkodom, hogy veszek, az talán írányt mutatna.
Szia!köszönöm szèpen a vàlaszod!
Igen,igazad van,elkezdek utànanèzni,hogy most miket ehetek,ès elkezdem elhagyni a glutènt,figyelgetem magam.Tavaly voltam egy biorezonancia vizsgàlaton,ott allergiàra a tej jött ki,nem vettem komolyan....pedig kellett volna!
Köszönöm a vàlaszokat,megcsináltam itthon a gyorstesztet,negatív lett a glutén és a tejre is.
Másfelé kell indulnom akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!