Más is fuldoklik a maszkban vagy csak én vagyok ennyire szerencsés?
Figyelt kérdés
Porallergiám van és kövér is vagyok.2020. nov. 12. 19:21
11/15 anonim válasza:
nem. de nekem pattis lesz töle az arcom :/
12/15 anonim válasza:
#5 a szemüveges problémát könnyen meglehet oldani, ha nagyon szeretnéd. Be kell tenni a maszkot a szemüveg alá, annyira, hogy hogy hozza simuljon az arcodhoz mindenhol. Vagyis kb a szemed alatt lesz közvetlenül, de egyáltalán nem zavaró és nem parasodik a szemüveg:D
De le kérlek ne vedd, ha házon kívül vagy..én amíg még suliban voltam az osztályban is hordtam mert nem akartam kockáztatni. Egyébként Ausztriában már büntetnek is ropogós euróban amiatt, ha valakin nincs maszk az utcán:D
13/15 anonim válasza:
Persze,hogy szerencsés vagy! Mert még élsz!
14/15 anonim válasza:
Engem nem a fulladás, hanem az ájulás kerülget benne. Odáig jutottam, hogy egyedül már nem merek nekiindulni, nehogy ismeretlenek előtt roggyak össze. Mióta az utcán is kell az idegeim is kezdik felmondani a szolgálatot.
15/15 anonim válasza:
Csak ha mozgok. Pl lépcsőzés után. Ledig tudom hogy pszichés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!