Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Más is fuldoklik a maszkban...

Más is fuldoklik a maszkban vagy csak én vagyok ennyire szerencsés?

Figyelt kérdés
Porallergiám van és kövér is vagyok.
2020. nov. 12. 19:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
12%
Vízben és maszkban én is fuldoklok.
2020. nov. 12. 19:26
 2/15 anonim ***** válasza:
74%
Psziches alapon!
2020. nov. 12. 19:28
 3/15 anonim ***** válasza:
69%
Bebeszéled magadnak. Ugyanúgy kap minden ember levegőt. A kínaiak évtizedek óta maszkban vannak, az egészségügyben szintén - és senki nem halt bele.
2020. nov. 12. 19:34
 4/15 anonim ***** válasza:
0%
Én is ha 20 percnél tovább van rajtam,le is veszem utána.
 5/15 anonim ***** válasza:
9%

Én szabály szerűen érzem, hogy mikor kilélegzem az elhasznált levegőt és visszaütközik ez a maszkról, hogy nagyon melegem lesz utána. Plusz azért, mivel szemüveges is vagyok, bepárásodik a szemüvegem.

Lehet, hogy a legtöbb ember mutáns, azért nem tűnik fel nekik, hogy a saját széndioxidját szívja vissza.

6/15 anonim ***** válasza:
87%

#5 egyszerű anatómia, a testedben meleg van.

" a kilélegzett levegő körülbelül 16% oxigént, 4,0% széndioxidot tartalmaz."

Miről is beszélünk?

2020. nov. 12. 19:36
 7/15 anonim ***** válasza:
89%

5: ezt konkrétan cáfolták - laboratóriumi kísérlettel, egy német kutatóintézetben!!!!

Úgyhogy nem kell a riogatás!

2020. nov. 12. 19:37
 8/15 anonim ***** válasza:
81%
6: ezzel az erővel az összes sebészorvos már évtizedek óta megfulladt volna... :_DDD
2020. nov. 12. 19:38
 9/15 anonim ***** válasza:
85%

Én is kövér vagyok de kapok benne levegőt. Persze 35 fokban én is fulladoznék benne, de ilyen hidegben kifejezetten jól is jön hogy nem fagy le az arcom.

Nekem az a nagy problémám vele hogy párásodik benne a szemüvegem és nem látok semmit.

2020. nov. 12. 19:41
 10/15 anonim ***** válasza:
74%

Pszichésen persze nagyon kellemetlen tud lenni, főleg ha úgy érzed, ez az egész rád van erőltetve, mert úgy minden tünetet erősebbnek érzel. Egy kicsi levegő tényleg a maszk alatt marad, amit kifújtál, de ez elenyésző a tüdőd térfogatához képest. Abba is érdemes belegondolni, hogy egy embert életben lehet tartani úgy, hogy belefújod azt a levegőt, amit te kifújsz. Meg amúgy a tüdő sem lesz teljesen üres, mikor kifújtad a levegőt, marad benne valamennyi, normál légzésnél elég sok. Ahhoz képest már nem oszt, nem szoroz a maszk alatt maradó kicsi levegő.

Nekem két tényleges problémám szokott lenni. Az egyik, hogy ha maszk van rajtam, elfelejtek inni. Aztán csak azt veszem észre, hogy fáj a fejem, fáradt vagyok stb. Biztos a maszktól! ---- ja nem, csak nem ittam.

A másik, meg ha hirtelen veszek levegőt, és a számra tapad teljesen a maszk. Na az fullasztó. De még egyszer sem fulladtam meg tőle, és a maszkot se szippantottam be.

2020. nov. 12. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!