Orvos utasításra 2 hete gluténmentes és tejmentes diétát vagyok. Vékonybél sorvadás miatt. De úgy érzem, hogy főleg a hasfájás tüneteim erősödnek. Mitől lehet? 2 hét múlva lesz szövettan eredményem.
Figyelt kérdés
2020. okt. 13. 07:14
11/12 anonim válasza:
Én nem ismerem a Bio-kultot, de ha 14 féle baktériumtörzs van benne, akkor valószínűleg jó lehet.
Különben én már évek óta nem fogyasztok semmilyen tejterméket. Nem orvos írta fel, hanem én döntöttem így. Jobban érzem magamat. Glutént kb 1,5 éve nem eszek, ezt sem orvos írta fel. Kipróbáltam és tetszik. A glutén kiiktatása sokkal látványosabb eredményeket hozott, mint vártam.
Én már annyira hozzászoktam, hogy egyáltalán nem hiányzik. Úgy állok hozzá, hogy életem végéig tartani fogom ezt az étrendet. Így nincs egy határidő, amit már alig várok, hogy eljöjjön :)
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2020. okt. 13. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!