Segítség glutén és bélbolyhokkal kapcsolatban? 4 napja kezdtem el a speciális gluténmentes, tejmentes diétát. Már éjszaka tudok rendesen aludni, nem fáj a hasam. De napközben néha visszatér és a hasmenés is. Főleg a hasmenés zavar.
Szia!
Nem tudom mennyi ideje van gluténes, én tejfehérje érzékeny vagyok.
Nekem azt mondták null diétával is lehet több hónap, glutén asszem akár 5-6 hónap is.. De fokozatosan javulgat majd.
Probiotikumot szedj mellette, minőségi sok hatóanyagosat, mert nekem ezt nem mondta a házidokim a lelet után, én olvastam utána és nekem lehet ezért nem javult sokat mai napig a széklet gondom. A bélflórát fel kell állítani.
Rendesen hasmenésed volt/van, vagy csak lágy székleted?
Srácok, ha már itt gluténesek gyűltek össze off, de hadd kérdezzek tőletek valamit. Első válaszoló voltam, tejfehérjés vagyok. IgG alapú intolerancia teszten voltam, az mekkora bizonyossággal mutatta volna ki a glutént? Nem hagytam el előtte semmit, de búza, glutén, rozs stb. mind negatív lett nálam. Csak mert ugye 2 hónapja diétázom tejre és ugyan néha jobb, de néha még fennmarad ez a székelési gond (nálam lágy széklet).
Csak most kezdtem probi kúrába, lehet az a baj, hogy nem kezdtem el már az elején? Mert egy laktózos ismerősömet 3 hónapra ráállították regeneráció miatt.
Köszi!
Igeen ezekről már mind tudok, nagyon ki vagyok okítva a témában, rengeteg dolognak utána jártam mikor nem tudtam mi lehet a gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!