Fényérzékeny a barátnőm, de vettem neki egy karórát, hogy tudná azt hordani, hogy ne pirosodjon ki tőle?
Amikor megvettem, nem tudtam, hogy ennyire az.. mármint egy egyszerű kis karkötő aminek csak a pici kapocs része volt fém, két-három nap után kipirosította a kezét eg kicsit.. pedig a karkötő elvileg mozog a kézen és nem mindig ott találkozik a bőrrel.
Még nem adtam át, de szeretnék megoldást találni rá, hogy tudja hordani.. Egy hetem van valamit kitalálni.
Nem szeretnék lemondani az óráról.
Az eset után beszélgettünk a fényérzékenységről és mondta, hogy emiatt nem hord órát.. de szerinte tudna úgy hordani ha vagy leragasztaná a fém hátoldalát vagy lekenné átlátszó körömlakkal...
ötlet?
Köszönöm!
Nincs olyan, hogy komplex fém érzékenység.
Ha az óra anyaga/bevonata nem ugyanolyan mint a karkötőé, akkor egyáltalán nem biztos, hogy irritálni fogja a bőrét. Ha mégis, akkor a színtelen körömlakk az amit sokan használnak.
Fémérzékeny, nem fényérzékeny. Így már van értelme, az eredeti szöveget az istennek sem értettem.
Ilyen esetben az ő megoldása jó: valahogyan le kell fedni a fémet, ami a bőrével érintkezne. Karóra esetén érdemes egyrészes szíjat választani, amit a hátlap mögött kell áthúzni, így az nem érintkezik a bőrével. A csat nehezebb lesz: ott csak az átlátszó lakk segít, amíg le nem kopik.
De lehet, de ha végül leragasztva vagy lekenve körömlakkal nem pirosodik ki.. akkor miért is vagyok önző?
Nem akkor lennék az, ha bárhogy is kipirosodna tőle de elvárnám, hogy hordja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!