Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Fényérzékenység monitornál -...

Fényérzékenység monitornál - mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Soha nem volt semmi problémám a szememmel, jó 40 évig. Most hétvégén aztán elmentünk a feleségemmel kirándulni, és visszafelé jövet hirtelen meg kellett állnom, mert rám tört valamiféle pánikroham (erős szívdobogás, pánikérzés stb.) Amikor hazaértünk és bekapcsoltam a gépet, akkor vettem észre, hogy valami gond van a szememmel, nem látom normálisan a monitort. Olyan mintha valami fényes köd lebegne a képernyő előtt, amiből a betük így fel-felbukkannak, majd visszasüllyednek. Ha nagyon fókuszálok a szövegre, akkor oké, de kimondottan kellemetlen így dolgozni. Egyébként semmi baja látásommal, távolra és közelre is jól, élesen látok. Valami ötlet, hogy mi a fene lehet ez?

2020. júl. 29. 09:05
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja, és nem a monitorral van a gebasz, mert ha a telefonomat nézem, ugyanez történik.
2020. júl. 29. 09:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Én ezt mindenképp elmondanám egy orvosnak, a látásod romlása csak egy tünete lehet a "valami"-nek.
2020. okt. 30. 07:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Vagy agydaganat vagy nem fognak találni semmit.
2020. okt. 30. 08:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Kiderült. Ödéma egy beverzett cavernoma körül, nyomta a latoideget.
2020. okt. 30. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!