Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Mit csináljak az ekcémával?

Mit csináljak az ekcémával?

Figyelt kérdés
Légyszi adjatok tippeket, hogy mit csináljak az ekcémámmal! Mindig is volt (lassan 19 éve), hol előjön, hol elmúlik. Nálam olyan, hogy vagy egyáltalán nincs vagy olyan durván van, hogy megőrülök tőle. Mostmár több mint 2 hónapja nem múlt el (könyökhajlat, kézfej, fejbőr). Szörnyen viszket, szteroidos krémtől sem lesz jobb, véresre vakarom, mert nem múlik el sehogy. Ha van bármilyen krém ami nektek használ légyszi írjátok meg! Termékcsalád, vagy akármi. Vagy valamilyen diéta segít? Akármilyen tippnek örülnék! (Bőrgyógyásznak már lövése sincs mit adjon)
2020. máj. 22. 01:34
 1/3 anonim válasza:
Szia, nekem a lábamon szokott elő jönni vagy az arcomon. Nekem genetikai. S elmentem bőrgyógyászhoz aki adott hamlasztot meg csomó csomó krémet s most úgy van h ugye mikor hol jön elő olyankor kenem s elmulik egy időre majd vissza jön s újra kenem. Jobb mint a semmi. Most a gyógyszertárból a Bioderma kék típusból használom a testapolot. Attól jó szokott lenni. A Bioderma termék családot nézd meg. Remélem segít!
2020. máj. 22. 01:41
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem egy jó erős kamillatea vált be, azzal napokon át esténként borogattam. Kétszer jött elő eddig a karomon, utána soha többet.

Kiskoromban - erre már nem emlékszem, picike voltam - szintén volt ekcémám, anyámék a legutolsó mentsvárként természetgyógyászhoz vittek el, onnantól kezdve életemben kétszer jött csak ki, az is vagy 15 évvel ezelőtt volt.

2020. máj. 25. 21:46
 3/3 anonim válasza:
Kb15 éve van ekcémám. Orvos ajánlotta a Burov krémet. Patikában árulják.Sokat próbálkoztam de a cickafark krém segített meg a Burov kenőcs. Ha elkezdődik már kenem is. A cickafarkból készítek egy bögre teát és ha megmostam a kezem, mindig megmártom benne és hagyom megszáradni. Nekem bevált.
2020. jún. 24. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!