Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Milyen tapasztalataitok...

Milyen tapasztalataitok vannak a Budai Allergiakozpontrol?

Figyelt kérdés

Mi a velemenyetek a Budai Allergiakozpontrol? Mik a tapasztalataid az ottani orvosokkal kapcsolatban?

En voltam ott viziten, elvegeztek tobbfele allergiatesztet, es semmivel nem lettem okosabb. A pollenallergiaimbol egyet se mutatott ki, azt irta a teszt, hogy poratka/por/penesz allergias vagyok, holott alig tudok enni valamit. Az orvos iszonyatosan lesz@rja az embert, ha haldokol az ember es ugy megy oda, hogy surgosen segitsegre van szuksege, akkor sem mondanak semmit ra. Szerintem penzlehuzas az egesz! Az orvos baromi bunko volt a kezdetekrol, felvallrol vette a bajaimat, szo szerint elkuldott, mar csak azt nem mondta ki hogy idiota vagyok, huzzak innen a betegsegemmel. Rengeteg penzt ( tobb szazezer ft-ot) hagytam ott, ennyi penzert semmit nem kaptam, nem lettem elorebb, meg semmilyen gyogyszert se irt fel, nemhogy megoldast kapjak az allergiaimra. Az orvos ossze-vissza beszelt, az alapjan tippelgetett amit en mondtam, reszletesen felirt mindent amit en valaszoltam a kerdeseire, mint akik az alapjan akarnak felirni valamit az allergiateszt eredemenyeire. Enni nem tudok, semmilyen kozmetikum sem jo nekem, minden irritalja a boromet. Ez az egesz ottani klinika valoban igaz lenne, hogy az emberekert vannak, s igazat mondanak? Akkor en miert erzem azt hogy ez az egesz kamu, s a penzlehuzasrol szol?

Valaszaitokat elore is koszonom.

2020. febr. 10. 17:58
 1/1 anonim ***** válasza:
Megtapasztaltad ezek szerint ! Jól látod a dolgokat, pénzlehúzás !
2020. szept. 16. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!