Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Bátyám át akarja hívni a...

Bátyám át akarja hívni a haverjait, míg anyuék nincsenek itthon, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Bátyám 21 éves, és a haverjai is több mint húsz évesek, és anyuék tiltása ellenére, bulit akar rendezni. Hívtam anyáékat, ők most myaralnak, de végül be adták a derekukat a bátyámnak, csak hogy ne zavarja őket nyaralás alatt. Nem szeretem a haverjait, mert folyton piszkálnak, nyomulnak, tiszteletlenek, főleg ha már ittak, és a bátyam nem szól rájuk, csak nevet rajtuk. Volt hogy az egyik bejött a szobámba és nyomulni próbált. Állandóan cikiznek, mert én nem iszok velük, és hogy milyen karótnyelt vagyok. Nincs hova mennem, nincs olyan barátom, akihez ékszakára bekéretőzhetnék. Mit csináljak?

L18

2019. júl. 6. 16:34
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
89%
Csak van egy legjobb osztálytársnőd! Próbálj vele beszélni, aludhatsz-e ott egy éjszakát.
2019. júl. 6. 17:12
 12/28 anonim ***** válasza:
96%

Én vinnék be kaját a szobámba és bezárkóznék, most lehet hülyének nézel, de ha tényleg ennyire gáz a helyzet, akkor a mobilomat is készenlétbe helyezném, pl a diktafont rajta stb.

Én rengeteget buliztam, de soha nem más kárára. A nagy bulikra meg mindig ott voltak a bérelhető faházak, szállások.

Nálunk is csinált ilyet tesóm, áthívta a haverjait, akik gusztsutalanul beszéltek velem, beleköptek a mosogatóba, aztán amikor elmentünk nyaralni anyáékkal, ezekkel a trógerekkel rendezett házibulit. Akkor tűnt el több tárgy is, a szobámat teljesen tönkre vágták, összehugyozták a szőnyeget, volt egy kis háziállatom, ami ezt követően elpusztult, mert betettek neki, amit megevett, a kutyánk készen volt, be is pisilt, mert nem vitték le sétálni.

Sajnos az anyám védte, pedig apám nagyon dühös volt rá, okkal.

Ezt soha nem nem felejtem el neki, egy szaros bocsánatkérést nem kaptam tőle, az egyik haverja írt egy bocsánatkérő üzenetet.

2019. júl. 6. 17:15
 13/28 anonim ***** válasza:
91%
Ha tényleg sehova nem tudsz menni, akkor zuhanyozz, mielőtt jönnek. Kaját és innivalót "spejzolj be" a szobádba, vegyél rágcsákat és filmezz. A wc kérdés bonyolultabb, de az is megoldható: fogsz egy vödröt, meg valamit, amivel lefeded, az aljára öntesz kis domestost, vagy valami illatos felmosófolyadékot és abba pisilsz. Kicsit undinak tűnik, de egy estére kibírod, ha semmiképpen nem akarsz lemenni. Problem solved.
2019. júl. 6. 17:29
 14/28 anonim ***** válasza:
55%
18 éves vagy. Fogj pár ezer forintot és menj egy szállóra! Vagy vágd pofán, ha valaki közeledik. Nem agysebészet ez, felnőttél már.
2019. júl. 6. 17:33
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Menj el hotelbe egy éjszakára. Ha ezt nem vállalod be, akkor menj el gyorsan zuhizni és mosdóba, mielőtt odaérnek. Vigyél be magadnak kaját, 1-2 üveg ásványvizet, és ha nincs kulcs az ajtódon, tolj oda egy nehezebb bútort az ajtód elé. Óvatosan igyál, és időben feküdj le, hogy minél kevesebbszer kelljen kimenned pisilni.

Ha nagyon eldurvulnak, név nélkül hívd rájuk a rendőröket, hogy hangosak. Szüleidnek meg jelezd a problémád amikor hazaérnek, hogy zaklatnak a kedves tesód drágalátos haverjai.

Ja, amúgy bátyád egy kisfiú p.ö.c.s..

2019. júl. 6. 17:40
 16/28 A kérdező kommentje:
Na hoztam be kaját meg csipszet és most szépen bezárkózok, viszont a wc-re nem találtam megoldást, amiatt muszáj lesz lemennem, ha már nagyon kell. Mindjárt jönnek, hát kíváncsi leszek mi lesz itt...
2019. júl. 6. 17:43
 17/28 anonim ***** válasza:
89%
Minél kevesebbet igyál. Melegben nem a legjobb,de egyszer kibírható.
2019. júl. 6. 17:48
 18/28 A kérdező kommentje:
Egyébként is keveset iszok. Jó ha egy nap megvan az egy liter, bár nyáron ez egy kicsit több, télen van hogy csak fél liter. De nem tudom mit fogok csinálni egesz este, tudtok valami jó filmet?
2019. júl. 6. 17:51
 19/28 anonim ***** válasza:
85%

Gyűrűk ura maraton! :-)

Kedvenc sorozatodat is nézheted.

2019. júl. 6. 17:57
 20/28 anonim ***** válasza:
72%

Kitartás!

És ha baj van, tényleg hívd a rendőrséget.

2019. júl. 6. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!