Hogy mutassam be a párom a testvéreimnek? A párom és én is férfiak vagyunk.
Testvéreim nem tudják még,hogy biszex vagyok. És azt sem hogy most egy férfival vagyok együtt.
Hogy tálaljam feléjük ezt a dolgot? (Szüleim már nem élnek)
Mennyire fogadják el az egynemű kapcsolatot a testvéreid?
Semmiképp nem önteném a nyakukba a páromat. Talán nem is egyszerre beszélnék velük, hanem külön-külön. A legnyitottabbal kezdeném és megkérném, hogy segítsen elmondani a többieknek.
Hagynék némi időt arra, hogy megemésszék, hogy férfivel vagyok együtt. Megkérdezném, hogy szeretnének-e vele találkozni és azoknak a testvéreimnek mutatnám csak be a páromat, akik nyitottak ebbe az irányba, mert az senkinek nem jó, ha még jobban összeveszünk vagy lesz egy nagyon kínos élményünk.
A többieknek felajánlanám, hogyha úgy érzik, hogy eljött az ideje, akkor egy fél órára összeülhetnénk, egy cukrászdába (ahol persze én fizetnék, hogy jó benyomást tegyek, majd legközelebb visszahívnak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!