Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogy mutassam be a párom a...

Hogy mutassam be a párom a testvéreimnek? A párom és én is férfiak vagyunk.

Figyelt kérdés

Testvéreim nem tudják még,hogy biszex vagyok. És azt sem hogy most egy férfival vagyok együtt.

Hogy tálaljam feléjük ezt a dolgot? (Szüleim már nem élnek)

2019. jún. 29. 03:36
 1/5 anonim ***** válasza:
92%
Kedves Tesók! Ő itt nem Gizi, hanem Géza, a párom. :D
2019. jún. 29. 05:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Bemutatod, és kész. Persze nem ártana hogy előre tudják: pasi a párod. Utána meg lereagálják ahogy akarják. Nem kell hogy elfogadják, ahogy neked sem kell figyelembe venned az esetleges ellenérzésüket.
2019. jún. 29. 06:57
 3/5 anonim ***** válasza:
79%
Nagyon közeli barátként is bemutathatod, hogyha úgy érzed, nem tolerálnák jól a helyzetet.
2019. jún. 29. 07:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Mennyire fogadják el az egynemű kapcsolatot a testvéreid?

Semmiképp nem önteném a nyakukba a páromat. Talán nem is egyszerre beszélnék velük, hanem külön-külön. A legnyitottabbal kezdeném és megkérném, hogy segítsen elmondani a többieknek.

Hagynék némi időt arra, hogy megemésszék, hogy férfivel vagyok együtt. Megkérdezném, hogy szeretnének-e vele találkozni és azoknak a testvéreimnek mutatnám csak be a páromat, akik nyitottak ebbe az irányba, mert az senkinek nem jó, ha még jobban összeveszünk vagy lesz egy nagyon kínos élményünk.

A többieknek felajánlanám, hogyha úgy érzik, hogy eljött az ideje, akkor egy fél órára összeülhetnénk, egy cukrászdába (ahol persze én fizetnék, hogy jó benyomást tegyek, majd legközelebb visszahívnak).

2019. jún. 29. 11:54
 5/5 anonim válasza:
Először tisztázd velük, hogy te a férfiakhoz is vonzódsz, aztán nézd meg miként reagálnak erre. Ha jól fogadják, akkor elmondhatod, hogy jelenleg férfi párod van. Ha rosszul fogadják, akkor most még eleve fölösleges bemutatnod, mert az csak olaj lenne a tűzre. Mindenképpen csak akkor mutasd be a párod, ha toleránsak veled szemben a testvéreid. Az is egy opció, hogy mielőtt még bármit is mondanál, úgy mutatod be, mint egy szimpla barátot és ha megkedvelik, az egy jó kiindulópont. Amikor elmondod, hogy biszex vagy, egy nyugodt, stresszmentes, vidám pillanatban legyen. Ülj le velük otthoni környezetben és mondd el, hogy a saját boldogságodat jelenti ez a kapcsolat és még boldogabb lennél, ha támogatnának, hiszen erre valók a testvérek. Nem tudom, hogy mennyire tervezel hosszútávra ezzel a bizonyos férfival, de csak akkor érdemes bemutatni a családnak, ha komoly, erős érzelmek fűznek hozzá.
2019. júl. 1. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!