Leszbikus lehet vagy nem?
Van egy nálam 5 perccel fiatalabb ikertestvérem, aki lassan már 4 éve lesz együtt a barátnőjével. Nem tudom eldönteni, hogy vajon tényleg leszbikus lehet-e, vagy csak össze van zavarodva. Nincs egy leszbikus ismerősöm sem, nem tudom, hogy ilyenkor mi hogyan dől el fejben, de szerintem ő nem az.
Mindig is furcsa volt, mindig fiús volt, amikor kicsik voltunk csak rövid haja lehetett, a bátyánk kinőtt ruháit hordta, csak a szomszéd fiúkkal játszott, ő is amolyan "csibész" volt, ha értitek. Amíg én babáztam, ő autókkal játszott stb...
Nekem semmi bajom a mássággal, én elfogadom, nem vagyok egy ítélkező típus, de amikor megtudtam hogy együtt van egy csajjal, az azért sokkolt.Lehet ez amiatt van, mert ikrek vagyunk, nem tudom, de nagyon mélyen érintett. Előtte viszont fiúkkal volt együtt. Most 20 évesek vagyunk, akkoriban az a sok kapcsolata természetesen olyan volt mint szerintem mindenkinek :D "Járunk? Szeretlek" és akkor max 1 hónap...
Azért is tartom furcsának, hogy összejön egy lánnyal, és vele már lassan 4 éve együtt lesz.
Amit nem tartok normálisnak, hogy a mai napig titkolja. Apa, a bátyám, a mamánk, nagynénink stb nem is tud róla. Anya és én. Ennyi. Rengeteg veszekedés volt emiatt anya és közte, ami engem akkoriban nagyon megviselt. Meg persze a suliban, az utcán, a közösségi oldalakon mindenki engem kérdezgetett, hogy a tesód tényleg leszbi? Úr Isten!!! Nagyon elegem volt már az egészből.
De! Akkor mégis miért titkolja? Hogy képzeli el a közös jövőt? Összeköltöznek de apa nem tudhatja meg hogy kivel?
Mutatkozni se mutatkoznak túlzottan. Ketten bent egy házban és kész. El sem tudom képzelni, hogy ezt hogyan nem unják meg.
*mer úgy boldogok;és ha ő így boldog , ..
érted
Milyen suttyó helyen laktok, ahol ez hír meg "úristen", hogy valaki leszbikus?
Valahol Alsó-Bivalybsznádon?
Mivel 4 éve együtt van a barátnőjével ezért gondolom leszbikus.
És szerintem azért titkolja mert esetleg fél a tpbbi családtagtól hogy hogyan fogadják.
Gondolom apátok nem annyira megértő. Szeretne vele jó kapcsolatban lenni még gondolom anyagilag sem független még. A melegeket eleve sok atrocitás éri, ráadásul a leirtak alapján a környezeted sem túl megértő.
Egyébként az ikreknél nagy eséllyel lesz az egyik iker meleg. Ez tudományosan is bizonyított tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!