Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A húgom nagyon maga latt van...

A húgom nagyon maga latt van . Mit tegyek, hogy fel vidítsam? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Tehát a húgom 12 éves és tán egy hete megnézte a Két lépés távolság című filmet velem a moziban. Ő a végénél már nagyon bőgött...bevallom én is könnyeztem fiú létemre mert tényleg egy siratós film volt. A lényeg , hogy amíóta látta a filmet mintha elment volna az életkedve. Sokat sír , rohamosan elkezdett fogyni mert nem eszik semmit , a szüleink elválltak és mi az anyukánkal vagyunk aki elég sokat kiabál velünk és már megszoktuk de most ha kiabál , a húgom bemegy a szobába és ott sír. Nagyon féltem. Olyan mintha tönkre ment volna a lelke. Tényleg nem ilyen volt. Régen életvidám gyerek volt aki mindenkit felvidít , mindig mosolyog és nevet. De most...nem szól senkihez sem és nem eszik...egyfolytában olvas. Csak egy film miatt. Én őt nagyon szeretem a szemem fénye és már próbáltam felvidítani ajándékkal , édességel...stb. Ha valki írna azt megköszönném.
2019. jún. 3. 17:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Esetlegg vidd el egy vigjatékra most megy a Csaló csajok hgy hallottam nagyon jo. Esetleg ha szeret kalandparkozni akkor vidd el oda pl. Vagy valahova amit szeret. Ha ez sem segít gondolom pszichologust nem akar. Esetleg családsegítőhöz fordulhatnál. Te hany éves vagy. De elképzelhető lenne hogy csak a hormonok de az nemhiszem hogy egyik napról a másikra lenne ez.
2019. jún. 3. 17:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne áltasd magad, ez nem a film miatt van. Talán csak kihozta a tesódból azt amit eddig elfojtott.
2019. jún. 3. 18:37
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
12 éves, most serdül, gondolom feléledtek a hormonjai. Ja és az előttem szólónak igaza van, eddig is sírhatnékja lehetett, max elfolytotta.
2019. jún. 3. 18:39
 4/8 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok.És már én is gondoltam arra , hogy ez már úgy mond benne volt csak azt nem értem, hogy akkor miért pont most jött ki? Mert ő imád ilyen tragikus , szomorú , siratós filmeket nézni ahol mindenki beteg és egy valaki tuti meghal. Mint mondjuk csillagainkban a hiba vagy Most jó...stb. És azokat is pár nap alatt kiheverte. Lehet , hogy valamelyik hétvégén elviszem a csaló csajokra hátha jobb kedve lesz. Köszönöm a válaszolóknak.
2019. jún. 4. 16:22
 5/8 anonim ***** válasza:

Az is lehetséges, hogy ő is szerelmes. Esetleg pont a filmben szereplő srácba?

De szerintem is az állhat inkább a háttérben, hogy benne már eleve megvolt ez és csak most jött ki valamilyen oknál fogva.

2019. jún. 4. 21:42
 6/8 A kérdező kommentje:
És abban mi az összefüggés ha szerelmes a filmes fiúba? Mert szerintem totál belezúgott. Egyfolytában arról beszél milyen helyes.
2019. jún. 5. 07:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Hogy értve mi az összefüggés?
2019. jún. 5. 21:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Na mesélj, él még a kislány?
2019. júl. 30. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!