Az gáz, ha a húgom magasabb nálam?
Figyelt kérdés
16/F vagyok és megakadtam 155 cm-nél, míg a 12 éves húgom magasabb nálam egy ideje, de már vagy 10 centivel. Ez nagyon gáz?2019. máj. 19. 08:22
1/7 anonim válasza:
Nem, mert simàn elkezdhetsz nyúlni még.
2/7 anonim válasza:
mindketten fogtok még nőni kb. 10-15 centimétert. a különbség valószínűleg megmarad. ilyen a természet.
3/7 anonim válasza:
Nem gáz mert nem tudsz mit tenni ellene. Nem a te döntésed, hogy hány centi leszel.
4/7 anonim válasza:
A lányok korábban nyúlnak meg, én 12 éves korom óta nem nőttem egy centit se. A fiúk ellenben ebben a korban még simán nőhetnek, de elképzelhető, hogy nem fogod utolérni. Nincs abban semmi, nem gáz.
5/7 anonim válasza:
Igen, gáz!
Vágd le a lábait, hogy gondolta ezt az egészet?
Jézusom, ilyen idióta kérdést...
6/7 anonim válasza:
Miért lenne gáz? A lányok hamarabb nőnek. Egyébként ha zavard, hordj magas talpú cipőt. Én is azt tettem, mert vagy 12 éves koromig én voltam az egyik legmagasabb lány az osztályban, aztán szinte mindenki utolért vagy elhagyott a növésben.
7/7 anonim válasza:
Nem az. Eleve a húgod valószínűleg más géneket örökölt és ezért magasabb nálad már most, de még te is nőhetsz 5-10 cm-t 20-22 éves korodig. Ugye a magasság a genetikán múlik 98% ban gyakorlatilag, lehet ez a különbség így marad, de lehet nem.
Nekem az öcsém aki 21 éves 182 cm magas és már 16 évesen is közel volt ehhez. Viszont én 170 cm vagyok 27 évesen és egyáltalán nem ciki ez. Öcsém valószínűleg anyai nagyapánkra ütött mert a családban ő volt egyedül ilyen magas kb.
De elmondom neked hogy a barátnőm is jóval magasabb nálam, és ez sem ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!