Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tennétek a helyemben?

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Öcsém 19/F és semmit nem csinál, nem hajlandó dolgozni. Otthon ül és gépezik egész nap. Anyukámmal élnek együtt, de néha őrült kirohanásai vannak (pl. tör-zúz ha elveszti a játékot a számítógépen, fenyegeti anyát). Anya ugyan sokat piszkálja, hogy menjen dolgozni, de látom rajta, hogy igazából fél tőle. Félek, hogy egyszer elkattan és leszúrja őt. A múltkor már belement anya, hogy ha nem megy el pszichiáterhez, akkor kirakja, de azóta se ment el, és tudom, hogy nem lenne képes kitenni őt. Anyukám másra nem tud számítani, csak rám, ti mit csinálnátok a helyemben? 24/L

2019. máj. 27. 14:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezúton is csókoltatom Benjamin Spockot. Mert noha ő püfölte a csemetéit, a bestsellerré avanzsált könyveiben ő hintette el a gyerekbarát nevelési elveket Senki ne értsen félre! Nem vagyok híve az erőszaknak, de igenis vannak olyan gyerekek (tudom, mert én magam is olyan voltam), akit nem elég kézen fogva átvezetni az élet nehézségein. Akiknek elkel időnként egy saller. Pusztán azért, hogy egyáltalán megérjék a felnőttkort.
2019. máj. 28. 20:13
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
A helyedben? Elköltöznék. Anyukád saját magának csinálja a bajt. Fizeti a zabálnibalót, az áramot, a netet, a vizet stb. A tesód meg élősködik és ti meg kiszolgáljátok. Anyukád egye meg amit főzött, te meg ne áldozd fel az életed és a fiatalságod miattuk!
2019. máj. 29. 13:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!