Volt már, hogy a testvéredre azt hitték, hogy a párod?
Figyelt kérdés
Nekem mindig azt hiszik, 1 év van köztünk, de az új munkahelyen még 1 év után is volt aki azt hitte,hogy a testvérem a párom.
Egy rokon találkozón a régen látott nagyon távoli rokonok is azt hitték, hogy egy pár vagyunk.
Fizikailag soha semmilyen formában nem érintkezünk és mégis azt hiszik,hogy egy párt alkotunk...de tény hogy a kis korkülönbség miatt gyerekkorunk óta jó a viszony.
Szituációfüggő, de néha kellemetlen, máskor vicces.
Igen, egyszer. A bátyám vitt be a szülészetre, a férjem katona volt, nem ért oda időben. Aki felvette az adataimat, és bele kellett bújnom a kórházi hálóingbe, mondta, hogy a ruháimat vigyem ki az apukának.:) Ráhagytam, hogy nem ő az apuka. Persze, nem tudhatta. Kisebb gondom is nagyobb volt akkor. Jó régen történt, de ez elég vicces így utólag visszagondolni rá.
2019. máj. 13. 10:29
12/18 anonim válasza:
Rám és apukámra hitték már, az számít? :DD
2019. máj. 13. 13:02
13/18 anonim válasza:
Köztem és az öcsém között 15 év van, ezért sokan azt hiszik, hogy az enyém. Minden alkalommal megkapom a rosszalló pillantásokat, megjegyzéseket, mutogatást, pedig csak kedves akarok vele lenni, hogy elviszem valahová. (18 éves vagyok)
2019. máj. 13. 14:19
14/18 anonim válasza:
Volt.
Pedig mi még hasonlítunk is egymásra :-)
És ő az öcsém :-)
2019. máj. 13. 15:47
15/18 piroska és a farkas válasza:
Öcsémmel és velem előfordult, de mi rà is jàtszunk, simàn levàgom a műhisztit, h mi az, h megnézte azt a lànyt, mikor itt megyek mellette, hàt mekkora bunkó màr... Aztàn elröhögjük.
2019. máj. 13. 16:22
16/18 anonim válasza:
a négy évvel fiatalabb öcsémet csak az ikremnek szokták hinni... lány vagyok. (kamaszok mindketten)
2019. máj. 13. 21:34
17/18 anonim válasza:
Apukám egy nála fiatalabb férfival él együtt, ha hárman megyünk valahova, sűrűn azt hiszik, hogy ő az én párom. Ezt kicsit kínosabb elmagyarázni.:D
2019. máj. 14. 08:35
18/18 anonim válasza:
Olyan nem, mivel nincs testvérem. Viszont sokkal kínosabb helyzet elő szokott fordulni -amikor a nevelt lányomra hiszik, hogy a barátnőm, párom, szeretőm (ossza be mindenki magának), amikor még nagy nyilvánosság előtt is üdvözlésképp átölel -és csak átölel-, vagy séta közben megfogja a kezemet. Na, ilyenkor hallom, hogy mindenféle pedofil bunkó vagyok. És ezen mindketten olyan jókat szoktunk röhögni. Pláne, mikor kis fáziskéséssel az anyja is megjelenik a helyszínen, akit szintén átölelek, és megcsókolok.
Párom is, én is 46 évesek vagyunk, a lány 17. Az előző házasságából. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!