Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Állandóan a bátyámról álmodok,...

Állandóan a bátyámról álmodok, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Bátyám (28 éves volt) két hónapja halt meg. Azóta minden este vele álmodok. Csakhogy ezek az álmok szörnyűek. Mindig azt álmodom, hogy bánt. Mindig meg akar fojtani, van hogy sikerül elkapnia, van hogy csak futok előle. Nagyon hiányzik, de így úgy érzem soha nem fogom tudni elengedni őt, ráadásul már aludni is félek. Gyomorgörccsel fekszem le, mert tudom, hogy ő róla fogok megint álmodni. Teljesen kivagyok már, nem alszok, nem eszek, és nem tudom mit tegyek. Valaki tudna segíteni?

L/18

2019. ápr. 24. 16:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Valaha bántott fizikailag?
2019. ápr. 24. 17:06
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem soha, nagyon jó viszonyunk volt.
2019. ápr. 24. 17:12
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Részvétem... És szerintem keress egy pszichológust ebben az ügyben
2019. ápr. 24. 17:32
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Fogadd őszinte részvétemet.

Hadd kérdezzek annyit, hogy a halála váratlan volt, vagy lehetett rá számítani? Illetve nem volt-e valami elintézetlen dolgotok még egymással?

2019. ápr. 24. 17:32
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Részvétem. :(

Szerintem az iránta érzett gyász és fájdalom az, ami "fojtogat" és "bánt" téged valójában, ez jelenik meg az álmodban szimbolikusan úgy, mintha maga a testvéred csinálná ezt. Az álmok valahogy ilyen furák. Persze az is természetes, hogy ezek az álmok ebben a formában szörnyű érzéseket váltanak ki. Ha tényleg 2 hónapja gyötörnek ezek a rémálmok, akkor szerintem is kérd egy pszichológus segítségét.

2019. ápr. 24. 17:36
 6/11 A kérdező kommentje:
#4 Kórházba került, ott nem figyeltek oda rá és azért halt meg. Megtelt a tüdeje vízzel, amit megadott időnként le kellett volna szívni, csak nem figyeltek erre és így megfulladt, de akkor már kómában volt.
2019. ápr. 24. 18:19
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha fulladás következtében hunyt el, az szintén okozhat olyasmit, hogy azt álmodod, fojtogatnak. Még akkor is, ha tudod, hogy a testvéred kómában volt, amikor életét vesztette.

Nagyon sajnálom :(

2019. ápr. 24. 18:23
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Részvétem:(. Igaza van az 5-ös válaszolónak a gyász bánt és fojtogat.
2019. ápr. 24. 18:48
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha magadtól nem tudsz rövidesen megbírkózni ezzel a dologgal, akkor keress pszichológust.

Ugyanebben a cipőben jártam tavaly. Váratlanul halt meg a bátyám 38 évesen. Én is sokáig álmodtam vele és hónapokig őt láttam az utcán mindenhol. Idővel "jobb" lett. Egyre ritkábban álmodom vele.

Mindenki máshogy dolgozza fel a gyászt. Nekem végül nem kellett pszichológushoz fordulnom, de ha te szükségét érzed, egyáltalán nem szégyen, vagy gyengeség segítséget kérned.

2019. ápr. 24. 18:53
 10/11 anonim ***** válasza:
64%
Az agyad így dolgozza fel a gyászt, és a felgyülemlett dühödet, amiért haragszol a világra emiatt. Nem tudom, sportolsz e, de szerintem sokat segít! Menj el lefekvés előtt futni egyet, vagy úszni, hogy lefáradj, így kevesebbet fogsz álmodni, mert kifárad az agy. A napközben nem levezetett stresszt és fájdalmat az agy mindig éjszakára teszi, mert legalább akkor "kitombolja" magát. Ezért jó a sport. Részvétem, és kívánom, hogy mielőbb könnyebbek legyenek a napjaid!
2019. ápr. 24. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!