Öcsém virtuális tárgyakat veszített el és őrjöng. Mi nem értjük ezt. Van, aki igen?
Sosem értettem az ilyeneket. Azért mert virtuális ingyenesnek és h*lyeségnek is gondolod a dolgokat. Hát nem így van.
Én pl szívesen adok ki ezer forintot is 1 db minőségi művész filcre, más meg nem érti minek költök ennyit, hisz ott az olcsó bolti.... ne a saját értékrendünk szerint osztályozzuk már az ilyen dolgokat. Neki számít, neki fontos, neki időbe és pénzbe került. ENNYI
Ez ugyanolyan, hogy te veszel festményeket felfutó művészektől, hogy eladd 20 év múlva. És ellopják őket. Te nem lennél kiakadva? Ez ugyan az, csak nem megfogható formában. Mint a bit coin kb.
Írjatok a supportnak (ő érteni fogja mi az) bár gondolom már megpróbálta
Mit nulláztam le? El se olvastam a többi kommentet.
A fipc pedig egy példa volt, hogy nem az a lényeg kinek mi a fontos és mire ad ki pénzt ("Mi nem értjük ezt. Van aki igen?").
Egyébként kérdező hiába vagy higgadt, ha nem vagy ebben otthon meg nem értesz hozzá nehezem tehetnél akármit az ügyben sajnos.
#12, Penzt valoban nem kap vissza, de az accountjat igen.
Felteve ha valami normalis jatekrol beszélünk, nem valami Metin vagy hasonlo privat szerverről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!