Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Öcsém virtuális tárgyakat...

Öcsém virtuális tárgyakat veszített el és őrjöng. Mi nem értjük ezt. Van, aki igen?

Figyelt kérdés
Felnőttek vagyunk mindketten, de jó a viszony. Ő most ki van bukva, mert feltörték a fiókját egy netes játékban. Azt mondja, olyan virtuális tárgyak voltak ott tárolva, amiket valódi pénzért vásárolt. Ő ezeket tovább szerette volna adni 1-2 év múlva, amikor megunja a játékot. Azt nem mondta meg, mekkora értékről beszélünk, szerinte leesnék a székről, ha hallanám. Nekem ez olyan furcsa. Ő most nagyon zaklatott, de én higgadtabb fejjel utána járhatnék a lehetőségeknek, ha volna fogalmam, hol kezdjem el! Nem tudok értékelni virtuális tárgyakat, de az tény, hogy pénzbe kerültek. Ez azért mégsem mindegy.
2019. ápr. 18. 10:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
88%

Sosem értettem az ilyeneket. Azért mert virtuális ingyenesnek és h*lyeségnek is gondolod a dolgokat. Hát nem így van.

Én pl szívesen adok ki ezer forintot is 1 db minőségi művész filcre, más meg nem érti minek költök ennyit, hisz ott az olcsó bolti.... ne a saját értékrendünk szerint osztályozzuk már az ilyen dolgokat. Neki számít, neki fontos, neki időbe és pénzbe került. ENNYI

Ez ugyanolyan, hogy te veszel festményeket felfutó művészektől, hogy eladd 20 év múlva. És ellopják őket. Te nem lennél kiakadva? Ez ugyan az, csak nem megfogható formában. Mint a bit coin kb.

Írjatok a supportnak (ő érteni fogja mi az) bár gondolom már megpróbálta

2019. ápr. 18. 14:05
 12/15 anonim ***** válasza:
24%
11.! És most ezért lenulláztál? Akkor olvasd el mégegyszer, mit írtam és a lényeget is lásd meg benne. Ez nem egy filctoll, hanem netes játék, mint ahogy a kérdező is leírta világosan. Benne voltam ilyenben, tudom, miről írtam. Az játék üzemeltetője nem fogja visszafizetni a pénzt. Ennyi.
2019. ápr. 18. 14:14
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Mit nulláztam le? El se olvastam a többi kommentet.

A fipc pedig egy példa volt, hogy nem az a lényeg kinek mi a fontos és mire ad ki pénzt ("Mi nem értjük ezt. Van aki igen?").

Egyébként kérdező hiába vagy higgadt, ha nem vagy ebben otthon meg nem értesz hozzá nehezem tehetnél akármit az ügyben sajnos.

2019. ápr. 18. 15:22
 14/15 anonim ***** válasza:

#12, Penzt valoban nem kap vissza, de az accountjat igen.

Felteve ha valami normalis jatekrol beszélünk, nem valami Metin vagy hasonlo privat szerverről.

2019. ápr. 18. 17:28
 15/15 anonim ***** válasza:
ezért találtàk ki a kétlépcsős azonosítást
2019. ápr. 19. 01:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!