Szerintetek baj, ha mostohatestvérek, akik egy házban laknak, szexuális kapcsolatot létesítenek?
Figyelt kérdés
Az egyik barátom mesélte, hogy a mostohanővérével, amikor nem voltak otthon a szülők, szexeltek. Szerintetek ez milyen?2019. márc. 13. 17:41
1/7 anonim válasza:
Szerintem nincs gond ezzel, nem vérrokon.
2/7 anonim válasza:
Idegenek egymásnak!Láttam egy ilyen filmet, hogy a 2 mostohatestvér szerelmesek lettek egymásba .
3/7 A kérdező kommentje:
Milyen filmre gondol?
2019. márc. 13. 17:51
4/7 anonim válasza:
Szerintem ez nagyban függ a koruktól és attól, hogy mennyi idősen váltak egy családdá.
Két olyan embernél akik tizenévesen lettek testvérek semmi különös nincs benne.
Ha pelenkás koruktól kezdve együtt nevelkedtek, testvérekként azért néznék egyet.
5/7 anonim válasza:
Kegyetlen játékok a film címe gondolom...
7/7 anonim válasza:
Szerintem nincs vele baj, elvégre nem vérrokonok. Gyerekkori barátok is sokszor szeretnek egymásba, pedig ők is "együtt nőttek fel".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!