Játékfüggő a 6 éves testvérem? Napi 4-5 órát játszik ha nem is játszik azon fantáziál hogy mit mivel csináljon a játékban és minket néz játék közben. Egyszerűen nem tud élni a játék nélkül! De nem olyannal játszik pl angry birds hanem pl Titanfall 2!
Választhatsz, hogy vagy a szüleiddel rontod el teljesen a kapcsolatod (ahogy kivettem most sem túl tökéletes), azzal hogy segítesz drasztikus módszerekkel a tesódon, amivel rövidtávon azt éred el, hogy utálni fog, viszont később talán megköszöni.
Vagy hagyod hogy 12 éves korára értelmi fogyatékos legyen aki csak 1 játék világban él és akkor tör ki onnan amikor épp ennie kell, és jobbik esetben a szüleid bedugják egy zakkantak házába, aztán te leszel a kedvenc és a "normális". Illetve azzal a tudattal élned, hogy tehettél volna érte többet. Sőt talán még a szüleid is lelkiterrort alkalmazva téged fognak felelőssé tenni, hogy ez lett belőle miattad.
utolsó!
Te hány éves vagy? Ennyi hülyeséget is rég olvastam, normális vagy, beteg? Inkább te élsz egy álom világban ahol ez talán helyt áll, beteg vagy!
4-5 óra nem olyan sok.
Ráadásul kis mértékben fejleszti a logikáját, szerintem a 4-5 óra teljesen rendben van, aki mást mond egy vén balf**
Űlj let a szűleidel beszélni erről a dologról és gyözd meg öket hogy szoktasák le a gépről a és használd azokat az érveket amiket a tőbbi válaszóló írt.
Ezt szerintem tekinsd úgy mintha a köteleséged lenne.
Kérlek válaszolj ha lett valami belöle
#17 Ilyen gondolkodással te sem lehettél több 10 évesnél, amikor ezt a választ írtad.
4-5 óra videojáték 6 éves gyereknek nem sok?? Gratulálok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!