Ti mit csinálnátok ha a testvéretek nem elégedne meg egy férfival és többet is tartana? Csak szerintem undorító ez?
Figyelt kérdés
A húgom. Ex pasijával is összejár még. Chatel meg kavar még a Facebookon is sokkal. De a legrosszabb van neki egy 45 éves családos is azt is ide akarja hozni. 20 éves lány létére egy 45 évest. Normális?? Idehozza anyám házába mi lesz?? Azt se tudjuk ki az. Ez már szerintem undorító. De az az ember se lehet normális. Hisz felesége van meg gyerekei. Nem irigykedek rá mielőtt valaki ezt irná. Csak ez már nekem nagyon durva. Gáz hogy én már lenézem és megvetem?? Ki mit gondol?? En azt ha majd lesz saját háza akkor oda vigye a kanokat ne ide anyám hazába. Mellesleg ez nagyon undorító viselkedés. Szerintetek ez már ilyen marad?? F2019. febr. 6. 22:03
11/14 anonim válasza:
Nekem egy férfi van az életembe 18 éves korom ota,me meg csajok,exem igy exem ugy 10 exetek,20 50 exetek undorito mai lányok prostik mondjuk már ki bátran.. Mert igy vannak nevelve...
40N
12/14 anonim válasza:
ó jaj 40N megérkezett :D
amúgy tényleg semmi közöd a szerelmi életéhez, elítélheted, hogy házas emberrel kezd, meg hetente mással, de közöd igazából nincs hozzá. az, hogy kit visz a szüleid házába, ahhoz a szüleidnek van köze.
13/14 anonim válasza:
#14: Miért kell ítélkezni? Süt az írásodból a rosszindulat. Amit leírsz az egy nagy általánosítás, de aki így "keresi" az igazit, ahhoz se sok közöd van. Nagyon unalmas már, hogy a magadfajták miatt mindig itt bizonygatni kell, hogy nem hazudik az ember. Nekem is egy férfi van/volt eddig az életemben, 24 éves vagyok. De nem gondolom ezt valami nagy kiváltságnak. Ha 10 emberrel lettem volna együtt akkor mi lenne? 40 évesen több eszed is lehetne, ne is haragudj. Bár aki rosszindulatú, az nem tud ezen változtatni, az is igaz...
14/14 anonim válasza:
Kcsit gondold végig vajon miért csinálja? Szeretet hiány? Önértekelési zavar? Ha szereted inkább beszelgess vele és ne firdulj el tőle. Szerintem egy kínlódás amit csinál.kiegyensúlyozott, boldog nő nem viyelkedik így. Oké hogy idegeneket ne hordjon haza. De szerintem többre mész vele ha mellette vagy minta árulkodsz. Mert így a vége az lesz hogy lelép valamelyikkel aztán a kifighat egy olyat amelyik agyonüti a féltékenységtől. Értem hogy nem tetszik, nekem sem tetszene de a tesód aki bajban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!