Mit szólnátok, ha a testvéretek azt mondaná, hogy téged és a gyereked szivesen látja, de a férjed nem teheti be a lábát?
Optimális esetben 3-ik.
Nekem az egyik unokatestvérem férje egy iszonyat ember. Az egész család utálja. Az egy dolog, hogy nyíltan egy lábtörnlönek tekinti unokatestvéremet, és nem egyszer megverte(talán a gyereket nem), de link és lop.
Unokatestvérem az egyik legkedvesebb nö a világon, hiába áll mögötte a huga, aki szintén egy jótett lélek, de már csak akkor látogatja a huga is meg, ha tuti a férje nincsen otthon.
Persze ezt unokatestvérem nem így látja, és nem is érti, hogy az utobbi 15 évben miért távolodott el a család töle, mikor mi inkább mind közelebb kerültünk egymáshoz. SZó szerint az utobbi 5 évben oriási nagy családi partik ahova persze unokatesóm is meg van hívva, de szerintem eleve ö is tudja, hogy a férje nem vállalható emberek elött.
A huga már rég kijelentette, hogy öt és fiát bármikor látja szívesen és oda is költözhetne, ahogy még 2 nagynénihez is.
Vagy is nézz magatokba, nézzd végig, nézzd végig a testvéred szemével, hogy meinnyre van igaza.
A testvérem a vérem. Nem tudom mi okán mondta ezt, de tudod mit, én szeretem a testvéreim és 1-2 órára elmennék hozzájuk a férjem nélkül, az sem érdekel ha a férjemnek ez nem tetszik.
Bocs, de nekem nem jelent többet a férjem a testvéremnél, mindketten ugyanolyan fontosak. Tehát a férjem kibír 1-2 órát nélkülem is.
Erre a kérdésre addig nem kapsz éredmbeli választ, amíg nem ismerjük a konkrét tényeket.
"Van több évi előzmény és jelen eset is"
Ez mit takar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!