Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan kezeljem jól, hogy az...

Hogyan kezeljem jól, hogy az öcsém szerintem hibát készül elkövetni?

Figyelt kérdés
Az öcsém felnőtt ember, 25 éves, nagyon intelligens,kedves,szórakoztató,udvarias.Szeretem, mert a testvérem, de elfogulatlan emberek is nagyon jó véleménnyel vannak róla.A nők körében is népszerű, ő azonban lehorgonyzott egy nála pár évvel fiatalabb lány mellett pár éve. Komoly terveik vannak a jövőre nézve (házasság,gyerek).Aggódom, mert úgy tűnik, ők ketten nagyon különböző személyiségek,teljesen különböző neveltetéssel,családi háttérrel. Volt már köztük nagy konfliktus,szakítás,de újra összejöttek és már házasságot terveznek. Nemcsak én látom így, minden családtag, ismerős hogy nem illenek össze. Mikor szakítottak, a tesóm sokkal felszabadultabb volt, újra önmaga. Tudom, hogy felnőtt, az ő élete, nem szólhatok bele. Nem arról van szó, hogy a csajt nem bírjuk, csak azt látjuk, hogy nem tesz jót az öcsémnek. Szeretnék ezen valahogy túljutni.
2018. nov. 8. 22:06
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Részemről itt a "kommunikáció" vége.Ennyi olvasni nem tudó,iskolázatlan emberrel nem tudom, hogy kell szót érteni. Hála Istennek nem kényszerülök rá az "offline" életemben. Ti is éljétek a magatokét, próbálkatok benne több örömet találni és hasznosan tölteni az időt. Minden jót, köszönöm a részvételt!
2018. nov. 16. 21:41
 22/24 anonim ***** válasza:
41%
Látom fáj az igazság,remélem teso elveszi és szétfrusztál a tudat h ők boldogok, mert itt neked van bajod,neked nincs életed aki a testvéréért kavarná szét a sogornőnek meg teszi a fejét,én sogornöm is ilyen mosolyog aztán hátulrol mocskol,detto ilyen vagy..
2018. nov. 16. 21:59
 23/24 anonim ***** válasza:
Faj neki. Hagyjuk rá ő úgyis túl okos 🤣🤣🤣🤣
2018. nov. 17. 00:05
 24/24 anonim ***** válasza:
41%

"Hogyan kezeljem jól, hogy az öcsém szerintem hibát készül elkövetni?"

Sehogy ne kezeld. SEMMI KOZOD HOZZA. Juss rajta tul ugy, hogy semmivel sem erezteted a megvetesedet sem a lannyal, sem az ocseddel.

Mert semmi kozod hozza, meg akkor sem, ha szerinted iskolazatlan emberek nulla szovegertessel mondjak ugyanezt.

A te legnagyobb bajod, hogy vallasossag moge bujva elvarod, hogy mindenki neked adjon igazat es szornyulkodjon, hogy a felnott testvered neked nem tetszo tarsat valasztott. Aki pedig ellentmond, az mind iskolazatlan, es szovegertesbol nulla. A valaszadok felvilagosulak, es azt mondjak, semmi kozod hozza - neked, a kis bigott vilagodban elve ez nem tetszik.

Imadkozom, hogy soha ne legyel anyos - mert sogornonek borzaszto vagy. Mikor megvenulsz, anyosnak megrosszabb leszel.

2018. nov. 17. 03:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!