Anyám esküvőre készül, gyereket akarnak, de közben itt alszik az apám?! Hogy titkoljam ezt?
A szüleim másfél éve elváltak. Apa megcsalta többször, de nem akart válni, anya adta be a válópert. Apának azóta nincs komoly kapcsolata, anyának lett, 1 éve itt is lakik a pasi, most lenne az esküvő szeptemberben, jövő nyárra lesz kész a közös ház. Úgy éreztem eddig, hogy anya nagyon szerelmes, már a közös gyerek gondolata is felmerült, meg tényleg boldognak látszott. Erre tegnap kiderült, hogy az apám itt aludt, nem most először... Van, hogy anya vőlegénye nincs itthon, munka miatt elutazik, és akkor. Nem csak itt szoktak találkozni, de anya szerint ez nem komoly, csak párszor történt meg és erről ne beszéljek senkinek. De akkoris undorító, amit csinál. 42 éves, de olyan mint egy hormonokkal teli kamasz. Ráadásul mikor nekem volt olyan, hogy több fiúval találkozgattam, vagy beszéltem, akkor előadta, hogy ez mennyire nem tisztességes és hogy egyenes út vezet majd a lebukáshoz, és gondoljak bele, mi lesz az emberek véleménye rólam.
Mondtam, hogyha befejezi ezt, és nem beszél apával, akkor oké. Erre hogy ezt ne kérjem tőle, nem ígérhet ilyet. Az anyám, nyilván szeretem és fontos nekem, de forog a gyomrom, ha arra gondolok, hogy kb 2 hónap múlva mindenki előtt előadja, mennyire boldog és hűséges.
Kérdezd meg anyudtól mit érzett, amikor apád megcsalta. És vajon mit érezhet majd a jelenlegi párja, ha kiderül, hogy ő még az exével összejár.
Anyud önző, de apád is. Mondjuk vele is beszélhetnél, hogy vagy abbahagyhatná ezt, mert így is tönkrevágott egy családot, mert nem bírt a farkával, így meg tönkre tesz még egyet. Persze anyád se szent, de ha nincs ott a kísértés talán észhez tér.
Végül is mindenki úgy cseszi el az életét ahogy akarja, de itt most legjobban az új faszit sajnálom, vele akkor lenne fair ha kiderülne mi zajlik a háta mögött. De ki tudja, lehet ő is csalja anyádat... akkor meg kb tökmindegy.
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Maradj ki belőle. A te dolgod most az hogy tanulj és jó alapot építs a felnőtt életednek barátkozz és jól érezd magad.
Nem dolgod az an, ad erkolcscsoszenek lenni. Elmondtad a véleményed. Innentől felnőtt nőként anyád majd eldonti, mit akar. Mindenkinek jogában áll úgy cseszni el az életét ahogyan akarja.
Gondolom hamarosan egyetemre mész és akkor már a az otthoni szappanoperaban kozelében sem leszel.
Én a helyedben nem rohannék elmondani a vőlegénynek, de ha rákérdezne sem hazudnék. Valami olyasmit mondanék neki, hogy ez nem az én dolgom és abból már sejteni fogja, hogy mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!