Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hatalmas bunkóság lenne nem...

Hatalmas bunkóság lenne nem meghívni a nővéremet a szalagavatómra?

Figyelt kérdés
Sajnos a nővéremmel nagyon rossz a viszonyunk,amikor együtt van a család mindig veszekszünk. Nagyon ellentétes személyiségek vagyunk. Ő diplomás,és azt hiszi hogy én egy senki vagyok,mert nekem nincs. Önbizalomhiányos voltam és vagyok még mindig,mert kiskorom óta csak bánt engem.. és a lényegre rátérve: a szalagavatóm nagyon fontos számomra,hisz egyszer van az ember életében.. és úgy gondolom hogy nem egy esküvő fontosságú esemény, de mégsem szeretnék emiatt bunkónak tűnni. Nem akarom hogy tönkretegye a napomat. Szóval,mit gondoltok?
2018. nov. 6. 18:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak rajtad áll.

Ha úgy gondolod, hogy kész vagy elásni a csatabárdot, amennyiben ő is, akkor hívd. Ha nem vagy rá kíváncsi, akkor ne küldj neki meghívót, és hívj meg olyanokat, akiket szívesebben látnál ott! Szüleid nem tudnának hatni rá esetleg?

2018. nov. 6. 19:32
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Elképzelni nem tudom, hol szerzett a nővéred diplomát, ha számon kéri egy olyan emberen a hiányát, akinek még csak jövőre lesz meg az érettségije. Tudom, hogy a diplomával nem osztanak észt, de aki eljut idáig, annak azért ennyi gógyija már csak kéne lennie...

A szüleitek és mindenki tudja, hogy milyen a viszonyotok. Nem kell ott lennie, ha nem látnád szívesen. Azt hívsz meg, akit akarsz.

2018. nov. 6. 19:43
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Tesód amúgy milyen diplomát szerzett, hogy azt hiszi ő a teremtés koronája?

Tényleg nagyon kíváncsi vagyok. Nem lehetett valami erős szak, ha egyetem alatt nem verték belé az alázatot...

2018. nov. 6. 21:14
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, ez a TE szalagavatód, nyilván azt hívsz meg, akit akarsz. Ha esküvőd lenne, akkor is ezt mondanám, de így szolidabb, mert ez csak egy szalagavató, az enyémre a saját anyám se jött el (egyetlen gyermek vagyok pedig), másrészt limitálva vannak a meghívható személyek, így még érthetőbb, hogy nem hívod meg.

De gondolom, eleve nem akar menni, miért akarna, ha nem vagytok jóban?

Én szóba nem állnék egy olyan bunkóval, aki szerint a diploma bármit is számít (nekem van és nem érzem magam többnek tőle).

2018. nov. 7. 09:50
 15/18 anonim ***** válasza:
Miért nem kérded meg, hogy ha meghívod eljönne-e? Lehet, hogy amúgy sem érdekli és probléma letudva.
2018. nov. 7. 11:10
 16/18 Metionin ***** válasza:
100%
A szalagavató nem egy nagy cucc, hogy meg kelljen rajta sértődni ha nem hívod meg. Ha nem szeretnéd hogy ott legyen, akkor ne hívd meg, kész. Ha ennyire nagyképű a csaj akkor az sem érdekelne ha megsértődik. Ékes példája annak, hogy a diploma mellé nem adnak eszet is.
2018. nov. 7. 14:28
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Eleve a szalagavatónak nincs akkora jelentősége, hogy ott legyen minden csaladtag, szóval nem bunkóság.
2018. nov. 7. 16:05
 18/18 anonim ***** válasza:
Ő meg hívott az ővére?
2018. nov. 7. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!