Hatalmas bunkóság lenne nem meghívni a nővéremet a szalagavatómra?
Ez csak rajtad áll.
Ha úgy gondolod, hogy kész vagy elásni a csatabárdot, amennyiben ő is, akkor hívd. Ha nem vagy rá kíváncsi, akkor ne küldj neki meghívót, és hívj meg olyanokat, akiket szívesebben látnál ott! Szüleid nem tudnának hatni rá esetleg?
Elképzelni nem tudom, hol szerzett a nővéred diplomát, ha számon kéri egy olyan emberen a hiányát, akinek még csak jövőre lesz meg az érettségije. Tudom, hogy a diplomával nem osztanak észt, de aki eljut idáig, annak azért ennyi gógyija már csak kéne lennie...
A szüleitek és mindenki tudja, hogy milyen a viszonyotok. Nem kell ott lennie, ha nem látnád szívesen. Azt hívsz meg, akit akarsz.
Tesód amúgy milyen diplomát szerzett, hogy azt hiszi ő a teremtés koronája?
Tényleg nagyon kíváncsi vagyok. Nem lehetett valami erős szak, ha egyetem alatt nem verték belé az alázatot...
Nézd, ez a TE szalagavatód, nyilván azt hívsz meg, akit akarsz. Ha esküvőd lenne, akkor is ezt mondanám, de így szolidabb, mert ez csak egy szalagavató, az enyémre a saját anyám se jött el (egyetlen gyermek vagyok pedig), másrészt limitálva vannak a meghívható személyek, így még érthetőbb, hogy nem hívod meg.
De gondolom, eleve nem akar menni, miért akarna, ha nem vagytok jóban?
Én szóba nem állnék egy olyan bunkóval, aki szerint a diploma bármit is számít (nekem van és nem érzem magam többnek tőle).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!